Ostalo > Offtopic

Testosteron i uticaj na psihu

<< < (3/7) > >>

Pirat:
zato moras redovno da masturbiras, i to po par puta dnevno, jer klin se klinom izbija, u ovom slucaju drkanjem, da ne budes nadrkan

motorbike33:
Hvala Bogu,apsolutno

Zak13:
Nisam ja Pirate opterecen testosteronom, i do skoro me nije ni bilo briga za njega dok nisam procitao neke clanke u vezi njega. Prvo zbog cega sam radio test na testosteron je to sto sam mnogo pasivna licnost uopste nisam energican kako treba da bude neko ko ima 20god, jednostavno sam u fazonu boli me k za sve. Radim tezak fizcki posao(strugara) i kad dodjem kuci sa posla nisam nizasta kad treba da odradim nesto kuci neka posla jako mrsko idem da odradim sta vise postajem jako nervozan, dok npr vidjam ljude koji isto rade teze fizicke poslove i kad dodju s posla opet su puni energije fakticki sve mogu i sta vise uvek raspolozeni, pa sam hteo da vidim dal je problem do toga,ali ko zna mozda je do psihe,i da dal ima veze ta pasivnost sa tim sto sam introvertna licnost?

Stevane kad sam rekao da sam vidjao ljudi koji ne izgledaju kao neko ko ima visok test i agresivni su mislio sam na to da verovatno test nije jedini koji utice na to vec i sredina u kojoj se odrasta i tako dalje.

motorbike33:
Itekako moze da bude do psihe to sto si umrtvljen i pasivan,ma kolko bio zdrav po svim parametrima to garantujem.Nadji neki hobi,nesto sto volis da radis,ili jednostabno kad dodju deca i porodica videces kako posle posla dobijas energiju jer tr cekaju tacka1 tacka 2 itd…
Meni se desavo hiljadu puta da sam na poslu smoren,mrtav,nista mi se ne radi ko da bemam snagu,zavrs se poso ja prvi izlazim raketa,odjednom dobijem energiju,po dva treninga odradim posle posla…

Pedja_Petrovic:

--- Citat: motorbike33  Jul 30, 2023, 11:55:08 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 30, 2023, 06:16:56 pre podne ---Negde sam bio okacio studiju gde bas ljudi sa MANJKOM T su mnogo agresivniji od ljudi sa viskom.
Ne pricam o vestakom povecanju nivoa T zloupotrebom lekova

--- Kraj citata ---
Ovo sam citao ovde negde na forumu 100%,to mi je prvo palo na pamet kad sam krenuo da citam temu.Agresiju i nervozu vise dize visok estrogen.Npr sto smo vise agresivni i nervozni kad spavamo par sati nocu pa smo sutra dan umorni,nadrkani,agresivni,ja sam primetio na meni vise puta...

--- Kraj citata ---

upravo tako

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju