Jul 16, 2025, 01:04:14 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.660 poruka u 18.831 tema - 21.028 članova - Poslednji član: SelahReor
X3MShop banner

Autor Tema: Iskustvo sa ECA Stack ?  (Pročitano 78 puta)

Na mreži Smart-Alex

• Middleweight Member
  • X3M
Iskustvo sa ECA Stack ?
« poslato: Jul 15, 2025, 05:11:46 posle podne »
Dobio sam na poklon ECA Stack Matrix

Ovaj sto sam dobio kaze da je dobar sagorevac i pre workout...Jel ima neko iskustva i kakav je kvalitet robe
Shut the f*ck up and squat

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Iskustvo sa ECA Stack ?
« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2025, 05:49:07 posle podne »
Ovo nije suplement. A u kontekstu suplemenata za dizanje treninga, preporucio bih ti samo kofein i to u ogranicenim kolicinama i u ogranicenom periodu ako bas bas mora, najbolje ponekad il nikad. Ovo baci i ne zali novac.

Na mreži Smart-Alex

• Middleweight Member
  • X3M
« Odgovor #2 poslato: Jul 15, 2025, 06:35:11 posle podne »
Ovo nije suplement. A u kontekstu suplemenata za dizanje treninga, preporucio bih ti samo kofein i to u ogranicenim kolicinama i u ogranicenom periodu ako bas bas mora, najbolje ponekad il nikad. Ovo baci i ne zali novac.

Retko kad popijem kafu pre treninga i to je to...inace samo postworkout protein sa malo dex i to je to...nista vise od toga...
Ovo sam dobio na poklon pa me zanima dal neko zna jel stvarno ECA u njemu ili je recimo amfetamin ili nesto slicno tome ?
Isplati se fejkovati ove preworkoute i trpati soder
Shut the f*ck up and squat

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: Jul 15, 2025, 07:39:11 posle podne »
ma sam sastav je prevazidjena formula... Sta je bato? Nisi stigao cut za letovanje?  ;D Skini koliko mozes kalorijskim deficitom i uzivaj u letu... Sledece godine planiraj na vreme i to je to...