Ostalo > Offtopic

NEKI SAJT ZA DOWNLOAD FREE MUSIC

<< < (4/10) > >>

Wladimir:
Markoni jel nisu potrebni nikakvi hub-ovi za ovaj program kao kod dc-a?

Markoni:

--- Citat: DoctorRossi ---Markoni jel nisu potrebni nikakvi hub-ovi za ovaj program kao kod dc-a?
--- Kraj citata ---

ne ovim programo se skida direktno sa kompova ljudi koji su u tom trenutku na netu i imaju ukljucen LimeWire

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Markoni ---ne moras samo muziku mozes sta hoces  :wink:
--- Kraj citata ---
..pa ne radi markoni..skinuo sam i onda ide online .....ali dodje do pola i gecrkt????
--- Kraj citata ---

kako mislis ide online , jesi li instalirao , ako jesi onda podesi u koji folder ce da ti skida odnosno koji folder ces da share-ujes , i ja mislim da bi to trebalo da bude to i onda mozes da skidas.

a sta mislis kada kaze dodje do pola pa gerckt ?
--- Kraj citata ---
..the limewire online installer..i kada hocu da ga instal;iram on krene i dodje do pola i stane...od recimo..s724kb on mi skine 1270 i stane i gecrkt :evil:

Markoni:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: Markoni ---ne moras samo muziku mozes sta hoces  :wink:
--- Kraj citata ---
..pa ne radi markoni..skinuo sam i onda ide online .....ali dodje do pola i gecrkt????
--- Kraj citata ---

kako mislis ide online , jesi li instalirao , ako jesi onda podesi u koji folder ce da ti skida odnosno koji folder ces da share-ujes , i ja mislim da bi to trebalo da bude to i onda mozes da skidas.

a sta mislis kada kaze dodje do pola pa gerckt ?
--- Kraj citata ---
..the limewire online installer..i kada hocu da ga instal;iram on krene i dodje do pola i stane...od recimo..s724kb on mi skine 1270 i stane i gecrkt :evil:
--- Kraj citata ---

pa probaj onaj drugi offline instaler  :wink:

Markoni:
pedja jesi li uspeo , ako nece online instaler ides na Windows (Offline Installer) skines lepo na komp pa instaliras

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju