Multimedia > Slike/Muškarci

MARCUS HALEY-5 WEEKS OUT!!!

<< < (5/5)

Mrtav_Hladan:
ja radim  :D :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Februar 20, 2007, 07:07:00 pre podne ---ja radim  :D :D

--- Kraj citata ---
..

ja koliko sam video iz tvoj sheme ne bih bas rekao da je to tako..

al ako ti smtras nesto sto ja neznam da je kalijum natriujm onda ok.

ja se oprvacijujem.

mozda sam ja nemam pojma kako se to radi

frenky:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 20, 2007, 05:40:51 pre podne ---NEZNAM GDE SIT O CUO..

ALI FORMA SE NE TEMPRIA U SAT...AKO TO RADIS.ONDA ILI SI DORO OKASNIO I GANJAS FORMU STO NIKAKO NIJE DOBRO.

U OVOMS PSRTU TI U PETAK UVECER TREBA DA IZLGEDA ONAKO KAKO BI TREBALO DA IZLGEDAS NA BINI..

O NATIRUM I KALIJUM PUMPI NECU NI DA KOMENTARISEM..

NEZNAM DALI TO JOS NEKO U OPSTE I RADI!!!

--- Kraj citata ---

ovo boldano je bilo malo karikirano ... :wink:

ali se shvaca  sto je pjesnik htio reci.. :)

hmm...ako ne radis natrij-kalij pumpu..to znaci da pustas da posao obave diuretici..ili imas neku drugu shemu...naravno ako se smije znati... :wink:

jos sto se natrij- kalij pumpe tice..nadam se da sad necu ispast kak bi se reklo mulac..al kod mene natjecatelji iz mog gyma rade natrij kalij pumpu...nebi javno o imenima... 8)

Pedja_Petrovic:
@ FRANKY....MA NEMA PROBLEMA.NO NAMES..HEHEHHEH

NIEJ STVAR NI U DIRUTECIMIMA....STVAR JE U BLAGOVREMENOM RESAVNJAU VODE NA DRUGE NACINE..

A O TOME TI I GOVRIM.ONI KOJI RADE PUMPU AKO NE STIGNU AN VRME ILI NESTO ZASERU ONDA SU PRIDJENI SA DIRUTEICIMA....I ONDA TAKCAR POSTAJE TEMPRARNA BOBMA..

DOLAZI DO POREMACAJ ELEKTROILA U ORGANIZMU I SAMO BOG ZNA STA SVE MOZE DA SE DESI..

frenky:

@Pedja_Petrovic
ajde ako ti nije problem da napises tu shemu kako ti to radis...moze i na PM jer sam sad jako znatizeljan..... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju