Ostalo > Offtopic

Problemi s roditeljima oko whey-a

<< < (3/7) > >>

SteX:
pokazi im neki clanak o wheyu...

BBIML:
ajde da podelim moj problem sa vama ,majka mi stalno govori da "pravljenje"misica nije zdravo i sad je pocela da fura foru kao "i srce je isic"oces da ti poraste srce i da pukne el to hoces......kaze nemoj slucajno da koristis neke preparate mozes da umres !i stalno hoce da me vodi kod doktora .Kaze hoces da budes kao (necu da navodim ime) ja kazem da ,nisi normalan to je ruzno ja ti zabranjujem da jedes toliko mesa i jaja ....sta sad ja njoj da kazem kad planiram da donesem gomilu suplemenata jednostavno bacim na sto i ona uzme noz i izbodeme :D(sala)mislim da ce poludeti ,ja njoj kazem posto ima problema sa tezinom i stalno kupuje neke cajeve zezancije ,ja njoj kazem to ti ne valja nista idi lepo kupi neki fatburner a ona meni nemoj nista tamo da kupujes si cuo ti jasno bre!...sta da radim :D

tenssa:
Brate neka ti argumentovano objasni ili neka ne prica gluposti...mislim smijesno je da ljudi od toliko godina imaju taj nacin razmisljanja...primitivno i zaostalo...

Gurke:
jesi probao sa ovim??

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,1402.75.html

BBIML:
jesam ,ali otprilike nista :D kad pocne da prica tako o nekim zdravstvenim problemima i ja se malo priupitam sta ako nkim slucajem dobijem nesto a da to ne bude od supsa nego nesto ovako odmah ce da okrive supse i 1000000 ostalih ljudi ce misliti pogresno,samo se plasim da ih ne baci nije jeftino :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju