Ostalo > Offtopic
Problemi s roditeljima oko whey-a
Pirat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 23, 2007, 12:38:48 posle podne ---KAZI TOM DOKTORU DA JE CIKA PEDJA REKAO DA JE DEBIL A KATEGORIJE
--- Kraj citata ---
ha ha ha ova ti je dobra .... :lol:...ti si poceo da ih delis i po kategorijama...he hehe
nego evo za sve one kojima roditelji govore dasu whey creatin glutamin i ostali preparati stetni, kao i za sve doktore...moja tetka je biolog a keva diplomirani hemicar i kada sam im ja prvi put rekao da koristim suplemente oni su uzeli one kutije procitali sastave i rekli da je to sasvim ok, sta vise keva mi rekla da to samo moze da bude zdravo, i korisno uz pravilnu prehranu...
Jetion:
pirat ako je tako blago tebi
protejini:
To ce reci samo doca straog kova,koji jo misli da postoje sokolska drustva.
Mladji doktori su,valjda,emancipovaniji...
Pogresio si sto si uopste krio nesto od roditelja.
Sad su besni,ne toliko zbog whey-a,koliko zbog cinjenice da nesto krijes od njih.
Samo budi strpljiv.
I idi kod doktora sa njima.
Whey nije stetan,a zdravo telo je razvijeno i lepo.
To je cinjenica.
Zato samo budi strpljiv i sve ce doci na svoje.
Corey:
Mom ortaku su rekli kada je bio na pregledu da dođe do njih da se posavetuje uvek kada hoće da uzme nešto od suplemenata, rofl
rekao im je da je uzimao Charge, a doktor je bio u fazonu "Kakve su to amino kiseline" užas.
Ja mojima nisam ništa objašnjavao, samo sam doneo kantu wheya, turio pored brašna i rekao NE DIRAJ.
BIG1:
Meni je jednom davno, kad sam išao na zdravstveni pregled za regrute, neka starija doktorica rekla da sam "lud što toliko pumpam mišiće, jer će mi kad ostarim izgledati kao izdušeni baloni". A ta doktorka je bila poznata kao alkos, uvek je kraj stola držala bocu viskija. Mislim, i doktori su ljudi i nihova objektivnost je relativna.
Što se tiče problema s roditeljima, pokušaj da ih urazumiš. Ako nikako ne uspeš, napravi bolju strategiju za skrivanje, drži ih kod devojke ili drugara čije je roditelje baš briga. ala me nerviraju takvi roditelji, sprečavaju dete da se zdravo hrani - a da krkaš svako jutro po kila slanine sa žumancima, ne bi ti branili.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju