Ostalo > Offtopic

posao i financijska sigurnost

<< < (5/6) > >>

protejini:
No9vac je malo bitna stvar u zivotu.
Ko to shvati mozda ce se i naziveti
Vazno je sta sa tim novcem covek zeli da uradi.
Na kraju,shvati kolko je malo potrebno da se lepo zivi....
Ako si u Irskoj i lepo zaradjujes,zaradi taman toliko da mozes da se vratis i pristojno zivis ovde.
Svako ko je napolje,pozeli da se vrati ovde,pred kraj.
Ucini to odmah.

Irac:
Pazi ja uvek kazem dzaba pun dzep kad nije puna dusa! Ja bi se sad vratio ali nemogu toliko da ustedim da bi mogao tamo pristojno ziveti! Razlog tome je sto ja jako cesto idem u Srbiju i sve sto zaradim ja potrosim,jbg sta cu takav sam.

protejini:
sto nema danas-bice sutra.
Sve dodje,dok je covek ziv i zdrav.
Sve ostalo je stvar licnog izbora.

pozdrav...

NeutralControl:
ma daj,smesno

ne priznajem predrasude,ako neko nije ziveo i probao i u srbiji i u inostranstvu,onda je kompetentan da rasudjuje.

zaista,lepo je to mobilni,neki autic i dzeparac,zato imamo sindrom petra pana kod muskaraca do 30godine,.....

thor:
slazem se da nije sve u novcu, ja sam jedan od onih koji ne zna bas sa novcem i da nije moje dijevojke koja vodi brigu o tome... :lol:
M.R. Ranicki je jednom prilikom rekao :NOVAC NIJE SVE U ZIVOTU ALI KADA MI JE TESKO JA RADIJE PLACEM U TAXIJU NEGO U PODZEMNOJ ZELJEZNICI
neke druge stvari cini zivot kvalitetnijim, nego auti i handy, nego zlato i dollce gabana,
zdravstvena sigurnost, svijest ljudi po pogledu na prirodu, briga o zivotinjama,  druge nacije, drugi pogledi na drugaciju sexualnost, ravnopravnost spolova, mogucnost da se skoluje i nade posao u 50-im, ja sam sa 34 zapocao studij :(
osuda svake vrste korupcije(sta je to ?)
to je ono sto ja imam ovdje pa ipak...ova moja balkanska krv(to je kompliment :lol:), voli se koji put napiti, biti glasan, biti politicki nekorektan, ispricati par viceva o homicima, o nacistima, o plavusama, zapijevati neku od tereze...
pomoci nekome samo ako on(-a) izgleda dobro :lol:
pustiti glasno musiku u stanu nako 10, ....
pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju