Ostalo > Offtopic

posao i financijska sigurnost

<< < (2/6) > >>

MR.BIG:
Ovde ces tek dobiti cir 100% koji ce biti velicine fudbalske lopte ........ ne vracaj se!

thor:

--- Citat: MR.BIG  Mart 12, 2007, 10:02:23 posle podne ---Ovde ces tek dobiti cir 100% koji ce biti velicine fudbalske lopte ........ ne vracaj suote]
hallo veliki :lol:
hvala a zasto? mislim ipak imam neko iskustvo radio sam vani, imam fax, govorim njemacki , engleski , spanjolski(pomalo)
mislis da se ne bih snasao ili neki drugi razlog?
pozz
--- Kraj citata ---

protejini:
vrati se...
Sunce tudjeg neba nece te grejati...
salim se
isto ti je,samo ces ovde imati vise slobodnog vremena i manje novca
ti vidi sta vise vrednujes...
Ako posedujes neko znaje koje je ovde malo ekskluzivnije,mozes lepo da zivis...
Ako ne...pa,sa radnim navikama koje si tamo stekao napravices cudo.
Pitanje je,da li i tamo sa tolikim trudom mozes nesto bitno steci?
Ako ne mozes,dodji ovde,zivi kao covek,malo smanji potrebe i uzivaj u malim stvarima.
Mozda neces ni ovde steci kule i gradove,ali ces sacuvati vitalne organe ubrzanog propadanja.

NeutralControl:
ovde da sacuva organe od ubrzanog propadanja,da ljudi nemojte da smo utopisti,vi samo gledate bg u kome se sve sa strane slilo....

covek treba biti tamo gde je srecan....

a to sve gala za 350evra,ajd sad.....ne verujem  bas,ako ti tvoji ne pomazu???

sigurno nemas svoj stan ,kola i to......tih 350evra te ne bi pokrilo u zivotu,kao dzeparac je ok

mrki:
Ja živim u Mladenovcu na nekih 50km od Beograda,radim u državnoj službi za zapošljavanje i imam platu 17,005 + prevoz -- 1000 din.Iznajmio sam pomoćnu kuću za 80e i s vremena na vreme tu i tamo završim po neku kombinaciju te nakupim oko 350e ukupno mesečno.Roditelje nemam da bi me stipendirali,sam obavljam sve poslove kao glava kuće (ko se osamostakio znaće o čemu pričam) i pored toga samnom žive još dve žene(od toga izlazi čir 100%) i dva kućna ljubimca...hoću reći sve u svemu snalazim se i zaista sam srećan i ne sanjam kamione & avione jer  ne robujem novcu već on meni.Ovde u Srbiji ćemo uvek imati " leba i uz leba " i to može svako da stvori ali ako želiš nešto više onda se dobro pripremi da te država dooobro isprangija od poreza na muziku po m2 do Pdv-a i kad se  sabereš imaćeš taman toliko da se oduzmeš ... tako da šta da ti kažem ako budeš došao ovde imaćeš baš toliko da proputuješ celu Srbiju uz duž i popreko ali ne 3x godišnje već samo onoliko koliko ti dozvoljava budžet.ALI U SVAKOM SLUČAJU DOĐI JER JE OVDE DOSTE ZDRAVIJA KLIMA... :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju