Multimedia > Slike/Muškarci

AKTUELNI SCG CHAMPIONS

<< < (4/20) > >>

Pedja_Petrovic:
predrag pedja stojnic....momak koji je ima strahovito znanje iz oblasti trening ai nutricionizma...psada zivi u kanadi i upsesno se bavi sa poslom personalnog trenera

Pedja_Petrovic:
veliki deo ovih sampiona,a i nase reprezentacije su sastavni deo extreme gym teama i njihove biografije kao i takmicarske uspehe i vise slika mozete videti na..

EXTREME GYM-a www.x3mgym.com

Milos Sarcev:
Stvarno sjajni takmicari.
Ukoliko se svima da potpuna podrska - siguran sam da cemo poceti da postavljamo znacajnije rezultate na Internacionalnoj sceni.

Veoma mi je drago da vidim ovako visok nivo...

Pedja_Petrovic:
Da Milose, samo su se kod nas izdesavale nazalost mnoge stvari koje ce samo da UNAZADE ovaj sport za ko zna koliko... steta...

Evo samo jedan primer....

Juce sam se cuo sa GORANOM NIKOLICEM-ovogdisnjim prvakom srbije u teskoj kategoriji,Momak je sam seo na avion i otisao na svetsko u sangaj,pretpostavljam da svi znaju iz kog ralozga je isao SAM.

Pre njegovog odlaska cuo se sa ljudima iz "saveza",koji su mu obecali da ce da ga prijave putem faksa itd itd itd...

Kada je dosao tamo,ne da nije bio prijavljen nego je sam morao da plati sve...ma bas sve...od aviona,kotizacije,boravka u hotelu itd itd itd...tako da ga je taj izlet kostao preko 1300 us dollara.....

I sto je najtuznije,uospte mu ne bi dozvolili da se takmici da nije bilo francuskih delegata koji su sa svojim bukvalno molbama njemu pomogli da ga puste da se takmici... strasno... strasno...

Ali obecao mi je da ce da se loguje,pa ce svi da cuju iz njegovih usta tacno sta se sve dogodilo.

sasacg:
Bruka i sramota  :evil:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju