Multimedia > Slike/Muškarci
AKTUELNI SCG CHAMPIONS
Pedja_Petrovic:
mala rec je to my frend...mala....ali kazem..videti ces kada goran nadje vremena da se loguje pa da sve isprica
MR.BIG:
Pa odavno nas savez vode ljudi koji se na takmicenjima pojavljuju u skupim koznim jaknama ( da ne spominjem imena, ali po jaknama sam ih zapamtio jer mi se cinilo da ih nikad ne skidaju) i pistoljima ispod njih, dok su takmicari u trenerkama od 300 dinara. To mi se stvarno nikad nije dopadalo i nisam takav tip i to je jedan od razloga da iako sam vise od 10 godina u ovom poslu ne saradjujem sa njima. To me je mozda kostalo u smislu da bi mi mozda posao u teretani isao bolje da sam mozda pravio neko takmicenje u Kuli uz njihovu pomoc, ali licemere i kojekave tipove ne mogu da gledam. Na jednom takmicenju sam sedeo odmah iza sudijskog stola i naravno pricam malko s ljudima, kad ono bre skoro sve debili koji nikad teg u zivotu nisu digli.
Pa onda organizovanje takmicenja po nekim vukojebinama umesto da se rade u velikim centrima, N.Sad, Beograd, .... ono bre neko mesto koje ni na karti ne mozes da nadjes, i tu naravno mali broj posetilaca, aonda pricaju kako svim srcem rade na sirenju naseg sporta!
Po neki od tih glavonja su nekad davno uvozili preparate i iskoristavali neinformisanost ljudi pa ste tako u nekom kao "original" preparatu mogli naci casu od jogurta kao dozer!!!
I onda procitas ovo sto je Pedja napisao i pitas se "gde ja zivim"???
Uzas i sramota!
Zbog takvih tipova kod nas jos uvek ljudi misle da se od bodi bildinga ostaje mali, da zenama rastu brkovi itd...
U USA ce svaka domacica poslusati savet naprimer Sarceva , ali kod nas pre veruju nekim tipovima koji im sa TVa dele savete o mrsavljenju a imaju ili 150 kg sala ili 60 kg kostiju!!
UZASSSSS!!!!
Pedja_Petrovic:
bravo MR BIG...bravo.....ali neznam dali znas recimo moju pricu tj dali si cuo pricu kada sam trebao na svetsko da idem uegipat 2003....
pa kada su naas kao reprezentaciju izbacili kao kerove iz carinske zone kod nas na aerodromu.....i to zog cega......zamiSLI.....KRENULI SMO U EGIPAT ,PREKO GRCKE BEZ I JEDNE JEDINE VIZE!!!!!!!!!!.......ZATO STO JE TO NEKO REKAO...KOJI CE NAMA KURAC VIXE....MA NE TREBAJU..IDMEO OVAKO....I STA.....GODINU DANA SE SPREMAS ZA NEKO TAKMICENJE I ONDA SE VRATIS SA AERODROMA KAKO USRAN GOLUB...ZBOG CEGA ILI ZBOG KOGA....
znam na koga se tvoj post odnosi ali svi smo se nadali da ce nesto da se desi kada ti ljudi odu...OTISLI SU....I STA.....SADA NAS NEMA NIGDE....ZABRANJENO NAM JE KAO REPREZENTACIJI DA IDEMO NA TAKMICENJA DOK SE NE PLATI KAZNA OD 4000US DOLLARA KOJE SAVEZ NEMA I SADA SMO TAKMICARI PREPUSTENI SAMI SEBI...TJ...iovako nismo imali podrsku od saveza itd itd...mislim na takmicenjima...a sta sada....????
MR.BIG:
Teska situacija prijatelju, stvarno..... treba se organizovati, ajde svi jednom da se nadjemo negde u nekoj kafanici pa lepo pojedemo i popijemo i vidimo sta nam je ciniti : )
Vojislav:
I ja se slazem da bi trebali da se nadjemo negde i da popricamo i uzivo, kao sto smo Marko i ja danas u teretani, ali sacekajte da prodje ovaj Docek Nove Godine i Bozic, pa cemo onda da se okupimo svi negde u kafanici ili na nekom drugom mestu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju