Multimedia > Slike/Muškarci
AKTUELNI SCG CHAMPIONS
Pedja_Petrovic:
marko je moj veliki drugar...i da ..u pravu si..izvinjavam se i njemu is vima koji ga znaju..gleati cu da to sto pre ispravim..
i anravno..marko je fantastican takmciar i neverovatan kolega...jako malo takvih ljudi ima u ovom sportu..
evo jos danas cu gledati da ipravim tu stvar..
hvala na upozorenju..
btw..marko se sprema na jesen i mislim da mozete ockivati CUDOVISTE...ustvari......ZNAM......hihihiihi
MARKO DIMITRIJEVIC:
Marko se definitivno sprema za jesen.Nije ga bilo tri godine na sceni zbog porodicnih i poslovnih obaveza.Vraca nam se jos jedan teskas!
benchpress:
Zasto niste postavili slike Slobe Vukica ????
Kekka:
--- Citat: Milos_Sarcev ---Stvarno sjajni takmicari.
Ukoliko se svima da potpuna podrska - siguran sam da cemo poceti da postavljamo znacajnije rezultate na Internacionalnoj sceni.
Veoma mi je drago da vidim ovako visok nivo...
--- Kraj citata ---
Mozda malo glupo pitanje, ali moram da te pitam , da li je tebi nekad palo na pamet da uzmesh nekog od njih pod svoje ???
Tj, da budesh zaduzen za sve sto jednom takmicaru treba. Recimo uzmesh pedjosa ili igora pod svoje i koristish ih kao zamorcice... eat,sleep, lift and repeat :)
Svi znamo da si ti jako uspesan i jako cenjen u ovom sportu.Znamo i da si bio trener mnogim takmicarima. Da li si ti u mogucnosti da progurash nekoga od njih na svetsku scenu ?
I sam si rekao da momci imaju super potencijal.. ali ovo je jako skup sport za njihove uslove...
Bash bi bilo super kad bih mogao da pomognesh nekoga od njih i da ih progurash u svet ! Ko ce kog, ako nece svoj svog !
Bash bih voleo da odgovorish na ovu poruku... nemoj ovo da shvatish kao neku vrstu provokacije... Jednostavno me zanima.. jer vidim da je i tebi stalo do nasih takmicara, pa me zanima da li imash takve namere.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Kekka ---
--- Citat: Milos_Sarcev ---Stvarno sjajni takmicari.
Ukoliko se svima da potpuna podrska - siguran sam da cemo poceti da postavljamo znacajnije rezultate na Internacionalnoj sceni.
Veoma mi je drago da vidim ovako visok nivo...
--- Kraj citata ---
Mozda malo glupo pitanje, ali moram da te pitam , da li je tebi nekad palo na pamet da uzmesh nekog od njih pod svoje ???
Tj, da budesh zaduzen za sve sto jednom takmicaru treba. Recimo uzmesh pedjosa ili igora pod svoje i koristish ih kao zamorcice... eat,sleep, lift and repeat :)
Svi znamo da si ti jako uspesan i jako cenjen u ovom sportu.Znamo i da si bio trener mnogim takmicarima. Da li si ti u mogucnosti da progurash nekoga od njih na svetsku scenu ?
I sam si rekao da momci imaju super potencijal.. ali ovo je jako skup sport za njihove uslove...
Bash bi bilo super kad bih mogao da pomognesh nekoga od njih i da ih progurash u svet ! Ko ce kog, ako nece svoj svog !
Bash bih voleo da odgovorish na ovu poruku... nemoj ovo da shvatish kao neku vrstu provokacije... Jednostavno me zanima.. jer vidim da je i tebi stalo do nasih takmicara, pa me zanima da li imash takve namere.
--- Kraj citata ---
..kekka nisi dovljno upoznat sa celom pricom i situacijom....milos je pomogao na ovaj ili onaj nacin mnogima i to ne samo sa nasih prostora nego naravno i vrhunskim profesionalcima....
da ja ne tupim mnogo o tome,nadam se da ce milos da ti odgovri na celu tu pricu,a sto se tice konkretno mene..pa jel ti ne citas moje postove itd....??...milos JESTE meni pomogao u pripremama za proslu godinu.!!!...i mislim da je promena i vise nego ocigledna.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju