Multimedia > Slike/Muškarci
AKTUELNI SCG CHAMPIONS
Kekka:
Ma procitao sam da ti je milosh pomogao, i ovde i na tvome sajtu.
Procitao sam i postove nekih drugih takmicara i jasno mi je u kakvom su odnosu sa miloshem. Daleko od toga da sam rekao da vam milosh ne pomaze... vec sam mislio na nesto mnogo mnogo konkretnije.. mozda je malo vishe nerealno ali to mi je u tom trenutku proslo kroz glavu..
Moj neki trip.. :)
Bash bi gotivio da milosh bude trener nekom nasem takmicaru, da ga trenira i finansira i da od njega napravi pravog profesionalca.. mislim da milosh to moze da uradi..
Opet kazem, moj trip.. :)
KasperskY:
Zasto bi Milos nekog finansirao! :roll:
Buki:
--- Citat: BORIS ---Zasto bi Milos nekog finansirao! :roll:
--- Kraj citata ---
i ja se pitam 8O :?
Buki:
--- Citat: pedjos ---dalibor stesevic-junior koji je postavio neke nove standarde kada su u pitanju klinci do 21 godine starosti.....the kid dacha :P :P 8O
--- Kraj citata ---
da li dacha planira da se vraca.
Svaka mu cast.
Decko je neverovatan potencijal.
Znam da je odmah posle takmicenja zapalio u vojsku, i nema ga vec koju godinu da se vrati.
Pedjo, imas li neke informacije.?
Poz
Kekka:
--- Citat: Buki ---
--- Citat: BORIS ---Zasto bi Milos nekog finansirao! :roll:
--- Kraj citata ---
i ja se pitam 8O :?
--- Kraj citata ---
Ja ne znam sta vama dvojici nije jasno ? ? ? Ja sam u prvom postu sve lepo naveo.. i lepo pitao coveka.
Milosh je par puta pomenuo da momci imaju potencijala i da kad bi se to iskoristilo mogli bi da budu svetska klasa, a posto oni to sami ne mogu da izvedu zbog finansijskih uslova... ja sam pitao milosha , da li je njemu nekad palo na pamet da uzme nekoga od njih pod svoje... i da od njega napravi legendu.. Mislim da milosh to sa svojim znanjem i svojim uslovima moze..
Normalno da milosh nema obavezu nikoga da finansira, nije im on mama.. nego me je cisto zanimalo posto je nash covek a i sam je pomenuo da bi voleo da ih vidi na svetskoj sceni.
Ako vama opet nishta nije jasno.. onda jebiga.. preskocite temu..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju