Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: H2SO4 April 04, 2007, 12:13:57 pre podne ---kod mene ima jedna debela u teretani
--- Kraj citata ---
Znači nema pravih maca sa pločicama, ili imaju pločice ali doma u EC-u :D ??
California:
Svaka ima plocice, samo se vecini ne vidi od marmelade........... :lol:
Harly:
ma pusti plocice.. jedine plocice koje podnosim su u kupaonici i kuhinji.. a i one dta ih skrivan ispod majce ;)
Harly:
--- Citat: Nuke April 03, 2007, 01:17:48 posle podne ---e sad...ima ti 2 sheme...
prva je da dobijes vip iskaznicu pa imas tjedan dana besplatno teretane, sad neznan kako da to nabavis, ako imas nekog poznanstva u dijan gymu mozda tako, nisan siguran...
drugi nacin ti je da dovedes prijatelja koji ce se upisat pa dobijes 5 dana produzenja mjesecne clanarine...
--- Kraj citata ---
hvala na informaciji ;)
--- Citat: Soksy April 03, 2007, 02:33:31 posle podne ---Hej Bunny, ja sam od jučer počela malo više pazit na prehranu, nastojim jednako sve unosit u sebe. Kombiniram ti posni sir, tunjevinu, pileća prsa itd, sve ono u biti što je zdravo, za razliku od onih mojih gluposti! A moram priznat kad pijem vodu, da mi se drob tako napuše da ponekad sebe asociram na trudnicu, ali interesantno, sve mi je stvarno u redu, što se tiče mog tijela, ali taj drob to su samo takve muke s njim! Jao trbušiću moj!!!! :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
ako te zanima prehrana za izbacit masnoce iz tjela uz redoviti trening ja ti mogu opcenito rec par stvari iz iskustva pa onda sama poslozi jelovnik.... ovo lito san dosta radija na prehrani i postiga san zeljeni ucinak.... prebacivanje sa veslanja koji je sport za masaše na triatlon koji je totalna surotnost.. ja san intezivnim treninzima i posebnon prehranon u 2 mjeseca izgubio oko 15kg masnoca i bez teretane dosao do definiranog tjela... a u biti je to bilo samo gubitak masnih naslaga te su misici (kakvi god bili) izbili na povrsinu.
Soksy:
TILA BI SE SAMO JAVNO ISPRIČAT, za svoje kokošje ponašanje! Nadam se da ćete mi uvažit moju javnu ispriku, pa šta ću malo sam se više zanila nego šta sam tribala!! Pliz, FORGIVE ME!!! ( ali isto tako oće li mi tko objasnit zašto me ponekad uvati donji desni dio leđa?) :lol: :lol: Isto tako bi tila zahvalit sasacgu što je ovo učinio (thank you very much)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju