Ostalo > Offtopic

Rasprava sa Dijanove teme...

(1/18) > >>

Soksy:
Što se tiče teretana, do sada mi se pokazala quattro teretana najbolja, i Dijan gym je također odlična. Ovom prilikom pozdrav mom treneru Ivanu koji je otišao radit u gulivera.

bunny:
Dijan, teretana je odlična, zapravo najbolja u gradu i najpovoljnija, pun je pogodak bilo uvođenje popusta za studente, za mene je to i bilo presudno da konačno učinim nešto od sebe:))))))))))) i uvjerim se u kvalitetu dijan gyma. Puno sam toga promijenila na sebi u samo 4 miseca i jako sam zadovoljna!! svaka čast!!!!
Treneri su odlični, profesionalni i uvik spremni pomoć!
Tila sam vas pitat postoji li mogućnost da otvarate još jednu sličnu teretanu u splitu, zapravo još veću, jer se o tome naveliko priča po splitu!!
još jednom hvala za sveeeee!!!!!!:)))))))))))))

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: bunny  Mart 28, 2007, 03:25:18 posle podne ---Dijan, teretana je odlična, zapravo najbolja u gradu i najpovoljnija, pun je pogodak bilo uvođenje popusta za studente, za mene je to i bilo presudno da konačno učinim nešto od sebe:))))))))))) i uvjerim se u kvalitetu dijan gyma. Puno sam toga promijenila na sebi u samo 4 miseca i jako sam zadovoljna!! svaka čast!!!!
Treneri su odlični, profesionalni i uvik spremni pomoć!
Tila sam vas pitat postoji li mogućnost da otvarate još jednu sličnu teretanu u splitu, zapravo još veću, jer se o tome naveliko priča po splitu!!
još jednom hvala za sveeeee!!!!!!:)))))))))))))

--- Kraj citata ---

Guliver Energija 8.5 MIL. € Teretana koja nadmasuje i DIjana i sve teretane grada Splita, nisam bio (kako stvari stoje niti ću nije moj tip teretane u kojoj je IN biti viđen) cijena do plafona, neki šugaman 10kn po treningu i slične šeme, uglavnom jedna od najmodernijih teretana na ovom dijelu Evrope sa 40 - tak zaposlenih i ultra modernim sprava!
Tako da ako se otvori vece od ovog rekao bi Ali G "RESPEKT"

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: powerslave111  Mart 29, 2007, 01:27:19 pre podne ---NE NE, sve je to krivo sto vi govorite. Dijan gym i Champion gym su samo moderne teretane ali ni slucajno najbolje. Najbolja teretana u Splitu je RADMAN GYM i to ne zbog modernih sprava ili fensy izgleda, vec samo zbog toga sto vam je tamo na raspolaganju profesionalni nadzor i  vrhunska kondiciska priprema pod paskom prof. LUKE RADMANA !

--- Kraj citata ---
Hahhahhahaha ma daj sine ne pričaj glupoti tj. ne prdekaj...jednom sam bio tama i bolje je opremljena meni lavanderija sa spravama od te teretane, dakle mi ovdje govorimo o teretanamo ALOOOOOOOOOOOO....

nemanja85:
pored solidnih saveta ovde sam uspeo da se smejem ko ni na jednom drugom forumu samo tako da nastavimo!!!! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju