Ostalo > Offtopic

Rasprava sa Dijanove teme...

<< < (2/18) > >>

bunny:
svako ima svoj ukus i naravno da ima uvik bolje od boljeg ali ja gledam kvalitetu i ekonomičnost u čemu je dijan gym nadmašija sve teretane.taj gulliver je toliko razvikan,ali mi se gadi upravo ta šema koju ste naveli sa šugamanima od 10kn,pa nekim jet set skupljim plavim....koje su to šprehe???samo za ovu tobože splitsku elitu po splitu koja samu sebe tako zove.još je izvan grada,za onog ko nema prijevoz veliki trošak,a navodno moraš platit unaprid za 6 miseci šta je apsurdno,ko živ ko mrtav do tad.užas živi!!!naravno to je moj stav

Soksy:
Mislim da je ta Guliver teretana toliko razvikana, da mi se uopće gadi ići u nju. Uostalom, sto ljudi sto čudi, ko voli neka izvoli.

Soksy:
Glupo mi je šta uopće itko ima ikome govorit i prepucavat se za teretane koja je bolja. Ja sam do sad bila u 4 i za mene je sadašnja moja teretana super, neću je uopće imenovat koja je. Je li vi idete u teretanu trenirat, ili gledat koja šta ima i ko u koju ide? Jao meni.

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Da se razumijemo i ja se slažem, mislim da ce tamo bit ekipa koja ni kapi znoja nece prolit vec ce doc da se moze pokazat kako su IN i idu na fitness...mislim da pretplata nije 6mj. nego cijelu godinu, osim ako nisu mjenjali, bilo je 1godinu !!!
Smijesna su ta pravila slazem se i sa tim VIP sranjima ali vjerujte mi vidio sam slike teretana je kao iz neke druge planete i ENORMNO VELIKA!!!
Ali za onog tko zna da trenira njemu sigurno nije problem da radi i u mnogo oskudnijim uvjetima sa istim rezultatima pa čak i boljim od onih razvikanih...

Soksy:
U potpunosti se slažem s tobom, idem u teretanu koju neću da imenujem, ali jedino zbog čega najviše žalim je svoj trener, koji me stvarno naučio neke stvari i koji me više ne trenira.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju