Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
Soksy:
Ali tko želi, neka izvoli! Meni moja prijateljica ide u tu teretanu, ako je ona zadovoljna i ja sam daleko od toga! Ali kažem tako mi je glupo to prepucavanje koja je bolja! Meni se osobno ta teretana ne sviđja, i mislim da je za nekoga tko pati od takvih sranja (ups, pardon).Nagovarala je i mene, ali jednostavno nema šanse.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Pa upravo sam ti napisa da ni ja ne patim od toga koja je bolja, mene vise zanima da je HIGIJENA na nivou, da su ljudi OK i da imam sprave i utege koji su mi sredstvo ka mom cilju...a sad da li unutra trenira Renata Sopek ili Dvopek mene ne hebe niti 1% vec samo imam po pameti da mi sto prije prodje ova dijeta i da na ljeto izgledam sto bolje, tj. ja zadovoljniji... 8)
bunny:
bravo,tako je! Svaka ima sve šta treba samo je pitanje manje ili veće ušminkanosti ili tzv.elite koja ide. U teretanu se ide vježbat a ne BIT VIĐEN!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: bunny Mart 29, 2007, 03:30:45 posle podne ---bravo,tako je! Svaka ima sve šta treba samo je pitanje manje ili veće ušminkanosti ili tzv.elite koja ide. U teretanu se ide vježbat a ne BIT VIĐEN!
--- Kraj citata ---
A danas je IN da cura dodje sa pola litre pudera po faci, crne lasterice bile tange, patike od minimalac 1000kn, mobiteli, nakita jedan šleper i ona je došla da trenira OUUUU YEEEEAAAAAAAA RIGHT???!!!! Ma komedija...
Zato ja vjerojatno i djelujem munjen u svojoj teretani jer me ne zanima nitko i namjerno stvaran odbojan stav da me ne upila neko kao neki dan jedan da su proteini otrov, ajme majko bolje da ne nastavim jer ce mi propast obrok...
left hook:
ma sve su to fancy sranja....cast izuzecima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju