Ostalo > Offtopic
Rasprava sa Dijanove teme...
bunny:
P rije sam bila u jednoj teretani misec dana di me niko nije obadava i radila sam kako sam tila, nisam uostalom imala ni koga pitat. Na kraju mi je skoro platilo zdravlje i kralježnica, nisam sportašica i nemam pojma o spravama i vježbanju. Ako ti neko ne pokaže akko se radi pravilno možeš se zeznit dobro i iskrivit.
bunny:
dobro kažeš, imaš feeling ka da se za teretanu sprema i uređuje više nego za vikend izlazak
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: bunny Mart 29, 2007, 03:38:24 posle podne ---dobro kažeš, imaš feeling ka da se za teretanu sprema i uređuje više nego za vikend izlazak
--- Kraj citata ---
Nema odvratnije stvari nego znoj i ženska kozmetika MIX...
A naravno da se možeš zajebat i slomit, ako od starta ne pokupiš osnovu i postepeno ojačaš muskulaturu za neke ozbiljnije težine i treninge...
bunny:
Dobro, ja idem samo rekreativno, tila bi se malo učvrstit i vratit u formu, više radim cardio trening a na spravama dižem male težine samo radi oblikovanja!! Ma najvažnija je u svemu ishrana, to se u teretani stalno ponavlja ali toga se teško držat pa se jede sve i svašta. Ali vidim neke promjene na bolje pa me to potiče.
A iskreno, ja se tamo trudim skroz isključit i slušam mp3 jer ima stvarno svašta, šta komično šta tragično. Od napirlitanih polugolih kokica do tipova koji te uvate pilat bez pardona usrid treninga...ali šta ćeš, tako je svugdi. d obro si reka, odbojan stav i glavu gori
powerslave111:
ne ne, najbolja teretana u splitu je RADMAN GYM. Dijan i Champion su moderne teretane ali nikako najbolje. RADMAN GYM je najbolji zahvaljujuci tome sto je tamo na raspolaganju profesionalni pristup i trening pod paskom prof. Luke Radmana.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju