Ostalo > Offtopic

Rasprava sa Dijanove teme...

<< < (5/18) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: powerslave111  Mart 29, 2007, 11:08:36 posle podne ---ne ne, najbolja teretana u splitu je RADMAN GYM.  Dijan i Champion su moderne teretane ali nikako najbolje. RADMAN GYM je najbolji zahvaljujuci tome sto je tamo na raspolaganju profesionalni pristup i trening pod paskom prof. Luke Radmana.

--- Kraj citata ---
Mozemo li mi da vidimo sto to onda Radman radi od ljudi, postavi neku svoju sliku, mozda i ja upisem onda tu teretanu kad je tako dobar pristup, bas me zanima bi li li bio 5 puta u tjednu kraj mene i tako 12 mjeseci za nekih 200-300kn kn hahahahaha

powerslave111:
normalno da nebi, ali bi na pocetku testirao tvoju kompletnu formu i dao ti odlicne savijete za za pristup treningu, pogledao bi te svako malo i nakon 3miseca opet testirao.
meni je inace cilj snaga za pola godine treninga po "radman sistemu" benc sam pojaca sa 120 na 150. cucanj 130 na 165 i mrtvo sa 130 na 170. prije sam ima 100kg a sad 92kg.

powerslave111:
u biti za 10miseci treninga sam postigao taj rezultat :D

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Sa koliko ponavljanja radis navedene tezine i da li si natural?

powerslave111:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Mart 29, 2007, 11:32:25 posle podne ---Sa koliko ponavljanja radis navedene tezine i da li si natural?

--- Kraj citata ---
1 ponavljanje, natural sam. od dodataka uzimam vitaminske tablete i protein u prahu. ali mi je i prehrana sada dosta korigirana.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju