Ostalo > Offtopic
СПАСИМО СРПСКЕ ТЕНКОВЕ
Bojan:
Ako baš hoćeš da znaš mi smo na kraju ispali kukavice za vreme bombardovanja. Na plan invazije Iraka su dosta uticala iskustva iz bombardovanja SR Jugoslavije. Amerikanci osokoljeni okupiranjem teritorije bez izgubljenog pešadinca (pogibije su svedene na pojedine pilote i jedan tim komandosa koji je oboren sa sve helikopterom pokušavajući da evakuiše oborenog pilota) ušli su nespremni u celu kampanju u Iraku.
Milošević je pao na Černomirdinovu foru da će ukoliko ne potpiše sporazum cela Srbija biti ravna kao sto za kojim su sedeli da pregovaraju.
U toku bombardovanja uništeno je 5 tenkova, od čega tri zbog protivtenkoviskih mina koje su postavili teroristi.
Ostalo nam je 7-8 čitavih, ali neispravnih MiG-29ki, a ostali avioni ne valjaju ništa. Za vreme bombardovanja čak su poletali i avioni koji se koriste za zaprašivanje komaraca sa nakačenim mitraljezima da bi eventualno obarali tomahawk, znači komedija. Čak su avione gađali protiv-gradnim raketama, pa kad su na leto bile vremenske nepogode nismo imali čime da se branimo ni od grada.
Inače, BigRasha zaboravio si Bugare, kojih ima nešto manje od nas, ali imaju duplo veću profesionalnu vojsku.
Nama trebaju stotine miliona evra da bi osposobili vojsku, a protiv koga bi to ratovali? Opet protiv celog sveta? Nas 8.5 miliona? Nemojte da se zajebavamo...
Sad je ćuti i trpi i sarađuj. Moramo ojačati ekonomiju, jer smo zemlja sa ogromnim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i vrlo povoljnim goegrafskim položajem. Možemo biti bogatiji od pola članica EU (pogledajte Slovake dokle su stigli, strašno).
Naši problemi i celo srpsko pitanje na Balkanu se mora rešavati strategijom koja će gledati jedan vek unapred, a ne od danas do sutra kao što smo to do sada radili. Sa ekonomski jakom Srbijom će ponovo hteti da žive i sarađuju svi oni koji su pobegli od nje, a kad je slaba kao sad svi beže pa čak i Crnogorci koji su bili uz nas u najtežim trenucima naše istorije i sa nama proživljavali sve probleme i nedaće. Nemamo pravo mi na njih da se ljutimo što su se odcepili.
Rešavanje pitanja Kosova mora biti vezano sa ostankom Srba. Nadam se da će se diplomatskom aktivnošću to izboksovati bilo kroz entitetsku organizaciju ili tako nešto, a onda raditi pametno. Moja baba je bila 11. dete u porodici i to je tada bilo sasvim normalno, a pogledajte sad šta se događa.
bajic:
Cemu ova tema na BB forumu?????
A i ti Raso, cackas mecku u pi....!!!!!
O Vojsci i tehnici ima ko je placen da razmislja, a to nismo mi, i ovo nije mesto za to...
Stoga, Pedjos, Vojo, Sasacg, predlazem da ova tema ne bude vise ovde....
thor:
--- Citat: Bojan April 25, 2007, 09:32:41 posle podne ---Ako baš hoćeš da znaš mi smo na kraju ispali kukavice za vreme bombardovanja. Na plan invazije Iraka su dosta uticala iskustva iz bombardovanja SR Jugoslavije. Amerikanci osokoljeni okupiranjem teritorije bez izgubljenog pešadinca (pogibije su svedene na pojedine pilote i jedan tim komandosa koji je oboren sa sve helikopterom pokušavajući da evakuiše oborenog pilota) ušli su nespremni u celu kampanju u Iraku.
Milošević je pao na Černomirdinovu foru da će ukoliko ne potpiše sporazum cela Srbija biti ravna kao sto za kojim su sedeli da pregovaraju.
U toku bombardovanja uništeno je 5 tenkova, od čega tri zbog protivtenkoviskih mina koje su postavili teroristi.
Ostalo nam je 7-8 čitavih, ali neispravnih MiG-29ki, a ostali avioni ne valjaju ništa. Za vreme bombardovanja čak su poletali i avioni koji se koriste za zaprašivanje komaraca sa nakačenim mitraljezima da bi eventualno obarali tomahawk, znači komedija. Čak su avione gađali protiv-gradnim raketama, pa kad su na leto bile vremenske nepogode nismo imali čime da se branimo ni od grada.
Inače, BigRasha zaboravio si Bugare, kojih ima nešto manje od nas, ali imaju duplo veću profesionalnu vojsku.
Nama trebaju stotine miliona evra da bi osposobili vojsku, a protiv koga bi to ratovali? Opet protiv celog sveta? Nas 8.5 miliona? Nemojte da se zajebavamo...
Sad je ćuti i trpi i sarađuj. Moramo ojačati ekonomiju, jer smo zemlja sa ogromnim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i vrlo povoljnim goegrafskim položajem. Možemo biti bogatiji od pola članica EU (pogledajte Slovake dokle su stigli, strašno).
Naši problemi i celo srpsko pitanje na Balkanu se mora rešavati strategijom koja će gledati jedan vek unapred, a ne od danas do sutra kao što smo to do sada radili. Sa ekonomski jakom Srbijom će ponovo hteti da žive i sarađuju svi oni koji su pobegli od nje, a kad je slaba kao sad svi beže pa čak i Crnogorci koji su bili uz nas u najtežim trenucima naše istorije i sa nama proživljavali sve probleme i nedaće. Nemamo pravo mi na njih da se ljutimo što su se odcepili.
Rešavanje pitanja Kosova mora biti vezano sa ostankom Srba. Nadam se da će se diplomatskom aktivnošću to izboksovati bilo kroz entitetsku organizaciju ili tako nešto, a onda raditi pametno. Moja baba je bila 11. dete u porodici i to je tada bilo sasvim normalno, a pogledajte sad šta se događa.
stari potpisujem svaku tvoju rijec, i drago mi je da postoji netko tko tako razmislja
pozz
--- Kraj citata ---
H2SO4:
--- Citat ---Ako baš hoćeš da znaš mi smo na kraju ispali kukavice za vreme bombardovanja.
--- Kraj citata ---
koji 'mi' svega ti ??
--- Citat ---Na plan invazije Iraka su dosta uticala iskustva iz bombardovanja SR Jugoslavije. Amerikanci osokoljeni okupiranjem teritorije bez izgubljenog pešadinca (pogibije su svedene na pojedine pilote i jedan tim komandosa koji je oboren sa sve helikopterom pokušavajući da evakuiše oborenog pilota) ušli su nespremni u celu kampanju u Iraku.
--- Kraj citata ---
ma sta kazes? stvarno senzacionalno ...
--- Citat ---Milošević je pao na Černomirdinovu foru da će ukoliko ne potpiše sporazum cela Srbija biti ravna kao sto za kojim su sedeli da pregovaraju.
--- Kraj citata ---
oho, stigosmo i do slobe.
--- Citat ---U toku bombardovanja uništeno je 5 tenkova, od čega tri zbog protivtenkoviskih mina koje su postavili teroristi.
--- Kraj citata ---
pa jel to dobro ili lose? znaci m55 starudije se dobro drze i obavljaju posao ...
--- Citat ---Ostalo nam je 7-8 čitavih, ali neispravnih MiG-29ki, a ostali avioni ne valjaju ništa.
--- Kraj citata ---
a isto bi ih valjalo popravit. a i super galebovi su ti mashine i po. pa sa njima smo sravnili sa zemljom aerodrom rinas u albaniji. a tek sa omalenim gazelama sta se sve radilo.
--- Citat --- Za vreme bombardovanja čak su poletali i avioni koji se koriste za zaprašivanje komaraca sa nakačenim mitraljezima da bi eventualno obarali tomahawk, znači komedija. Čak su avione gađali protiv-gradnim raketama, pa kad su na leto bile vremenske nepogode nismo imali čime da se branimo ni od grada.
--- Kraj citata ---
da i? jbg viidm da ti pratis modne trendove pa ti ovo sve ispada seljacenje.
e sa tim uredjajima za vrmensku prognozu i prackama je oboren f117alfa alkalni nevidljivi. :lol:
a dobro nije ni neprijatelj bio mnogo pametniji. bacish shoret na livadu i stavis neku cijevi i sve to obojish u zeleno a oni ga zaspu tomahavci misleci da je tenkic :lol: ili ovi silni drveni migovi...
--- Citat ---Inače, BigRasha zaboravio si Bugare, kojih ima nešto manje od nas, ali imaju duplo veću profesionalnu vojsku.
--- Kraj citata ---
kad cujem rijec Bugar posmislim na falsh steroide :lol:
--- Citat ---Nama trebaju stotine miliona evra da bi osposobili vojsku, a protiv koga bi to ratovali? Opet protiv celog sveta? Nas 8.5 miliona? Nemojte da se zajebavamo...
--- Kraj citata ---
naravno da trebaju. naravno da treba vojska ne za ratovanje nego za odbranu od fashizma i raznoraznih osvajaca. a eto napadaju od vjek vjekova i vazda ce napadat. da da nas 8.5 miliona. da nas ne napdaju bilo bi nas +50 miliona. a da nije bilo i ovo malo vojske sad bi nas bilo ispod milion tako da ... nemojte da se zajebavamo ...
--- Citat ---Sad je ćuti i trpi i sarađuj. Moramo ojačati ekonomiju, jer smo zemlja sa ogromnim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i vrlo povoljnim goegrafskim položajem. Možemo biti bogatiji od pola članica EU (pogledajte Slovake dokle su stigli, strašno).
--- Kraj citata ---
da bas ce se ojacat ekonomija kad se sve trsi strancima za male pare, posebno prirodni potencijali(rudnici, izvori najcistijih voda itd. itd. ) ali kao sto kazes cuti trpi i saradjuj ...
--- Citat ---Naši problemi i celo srpsko pitanje na Balkanu se mora rešavati strategijom koja će gledati jedan vek unapred, a ne od danas do sutra kao što smo to do sada radili. Sa ekonomski jakom Srbijom će ponovo hteti da žive i sarađuju svi oni koji su pobegli od nje, a kad je slaba kao sad svi beže pa čak i Crnogorci koji su bili uz nas u najtežim trenucima naše istorije i sa nama proživljavali sve probleme i nedaće. Nemamo pravo mi na njih da se ljutimo što su se odcepili.
--- Kraj citata ---
a jel svega ti? a ja mislo da treba glavom kroz zid ic. imas fine 'vizije' o srbiji nema sta. cak me i na djindjica podsecas. da li si razmisljao mozda da se aktiviras u politici? vidim imas kvalitetne zamisli o izbavljenju srbije.
a sto se tice polubratstva i polujednistva - nek svako ide na svoju stranu i gleda svoja posla, sretan mu put.
--- Citat ---Rešavanje pitanja Kosova mora biti vezano sa ostankom Srba.
--- Kraj citata ---
ma kakvi ostaci, nece ni toga bit, sve ce pacovi oglodat ...
H2SO4:
--- Citat: bajke April 26, 2007, 12:17:11 pre podne ---Cemu ova tema na BB forumu?????
A i ti Raso, cackas mecku u pi....!!!!!
O Vojsci i tehnici ima ko je placen da razmislja, a to nismo mi, i ovo nije mesto za to...
Stoga, Pedjos, Vojo, Sasacg, predlazem da ova tema ne bude vise ovde....
--- Kraj citata ---
pa ovo je offtopic i moze o svemu nevezanom za BB da se pise.
naravno mi sad pricamo o tenkicima i ne znam zasto bi se neko ljutio ili ne daj boze necije visocanstvo uvrijedilo 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju