Ostalo > Offtopic
REPORTAZA SA BALKANSKOG
Big_Rasha:
--- Citat: medonjak Maj 05, 2007, 10:29:05 pre podne ---Necemo da idemo dalje ...
--- Kraj citata ---
Pa nije problem u tome... Problem je sto trebas da razmislis pre nego sto kazes da je neko umobolan, pa sve i da jeste, zasto ti da ga sazaljevas??? Ne poznajem ni nju, ni tebe, a nisam ni gledao emisiju... Ali zavisi od okolnosti... Prvo sto ti moze pasti na pamet da joj je maternji jezik madjarski, a ne srpski...
medonjak:
Prvo nisam rekla da je umobolna daleko bilo Svaka joj cast na izgledu Mozda se malo zbunila pa je ispalo malo smesno dok je davala intervju Njoj sve pohvale a ti me zaobidji vise...CASE CLOSED
Sansei:
Nesto smo svi sa foruma nadrkani ovih dana pa samo dolazi do konflikata..
Valjda zato sto stize toplo vreme i dolaze velike vrucine po teretanama,pa nam otezavaju da radimo ono sto najvise volimo..
Malo se svadjamo a u principu svi se mi volimo i svi sme jedna velika i srecna porodica! :)
Pozz svima! :wink:
Gjoroski:
--- Citat: Big_Rasha Maj 04, 2007, 11:32:48 pre podne ---
--- Citat: medonjak Maj 03, 2007, 05:36:01 posle podne ---Bilo mi je zao Tatjane Korpas Devojka ladno ne zna da spoji dve recenice :lol:
--- Kraj citata ---
Nemoj tako, nisam gledao emisiju pa ne mogu da kazem, mozda je bila neka situacija...
--- Kraj citata ---
GLEDAJ EMISIJU :) PA ODA DELI SAVETE DRUGIMA DA VIDIS GDE SU I ZASTO SU POGRESILI.
MR.BIG:
Ono sto je bilo ocito je katastrofalno mali broj gledalaca na Balkanskom .......???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju