Ostalo > Offtopic

REPORTAZA SA BALKANSKOG

<< < (6/7) > >>

Gjoroski:
E da. Ali neznam ko bi sedeo da gleda sve isto 8 sati i vise. Osim one koje su zaista umesto krvi u zilama imali BB i Fitness.
Cak ni sami takmicari nemogu da izdrze to. A odziv je i slika kolko je BB popularan u MKD. Ali i sala gd se to odrzavalo ima kapacitet od 1.500 sedista. tako da ono 400  koje JE bilo prisutno je bilo RAZOCARAVAJUCE.

Gjoroski:
A i odziv reprezentacije je bio VEOMA MALI. Osim Srbija, Ruminjska  i Bigarija , ostale su bili ISPOD MINUMUMA. Grci nisu dosli, a i ni Tirska.

California:
A koliko su bile ulaznice ?

Gjoroski:
manje od 5 aevra = 300 denara
Sto je za show od vise od 8 sata, 80 takmicara, ZA MENE VEOMA MALO.
Ako sam isao sa manjom cenom, a pre 7 dana sam uradio takmicenje gde je bilo 15 takmicara i se sve to zavrsilo za jedan sat (cena te ulaznice je bila 100 denara, a bilo je isti broj gledalaca) mislim da bi potcenio samo TAKMICENJE VALKANSKO I SVE TE TAKMICARE. Ko je dosao, iamo je priliki da GLEDA. Ko nije dosao, to NECE MOCI DA GLEDA VISE :)

California:
Posto smo vec dotakli tu popularnost BB (na osnovu broju ljudi u publici na takmicenjima) pomislim kako to nije ni cudo kakva su ulaganja u sam sport, a i u samu promociju ovog sporta medju ljudima.
Imam isred sebe izdanje Herkulesa za leto 2003. godine (Dejan Madzarovic je na naslovnoj strani) i vidim kako pise :

Skoplje,17.10.2003. godine
OPEN GRAND PRIX

NAGRADNI FOND : 1500 EVRA

Ni kod nas nije mnogo bolje. Ne znam koliko je iznosila nagrada za apsolutnog pobednika na nedavno zavrsenom balkanskom prvenstvu, ali znam da je Milanovic za apsolutnu na drzavnom prvenstvu u Novom Sadu uzeo 1000 evra (ako se ne varam). Uzmite u obzir koliko mu je novca bilo potrebno da se spremi za takmicenje.

SRAMOTA !!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju