Ostalo > Offtopic

Tetovaze

<< < (38/99) > >>

blacki:
H2SO4 ma moje isprike nema frke nego samo kazem..
a sada neka svak radi sta on voli i nece nikada zazaliti tetovazu

blacki:
a procitao sam ovdje negdje nes kao da te drugacije ljudi gledaju kada vide tetovazu pogotovo starije osobe
tako je i kod mene vamo ja imam frenda koji ima na ruci nes napisano,i odma prica ovaj se mali drogora vako nako,ili kada trazis posao tesko naci ako imas po rukama tetovazu,ma jebeno tesko

Plazma_King:
evo cekam da se ovih dana Sloba (Urban Savage Tattoo) vrati iz Egipta pa da zakazem za jos 3 tetovaze...bice dosta bockanja ove zime...

blacki:
3 pa dices tolke tetovaze staviti

StRuMfFf™:

--- Citat: blacki ---a procitao sam ovdje negdje nes kao da te drugacije ljudi gledaju kada vide tetovazu pogotovo starije osobe
tako je i kod mene vamo ja imam frenda koji ima na ruci nes napisano,i odma prica ovaj se mali drogora vako nako,ili kada trazis posao tesko naci ako imas po rukama tetovazu,ma jebeno tesko
--- Kraj citata ---

E o tome sam ja spominjao ranije, slabo ce ko od mladih da ti neshto kaze za tattoo uglavnom ce reci da je dobro i tako, a najgori su ti matorci shto imaju takvo mishljenje o mladima kad se tetoviraju.

btw\\TT girl bio sam danas kod onog tattoo majstora na spensu tj kod stadiona u Alien Tattoo i pricao sam sa tim likom i nashao sam sebi odgovorajucu tattoo i sad samo josh da skupim kesha i malo hladnije vreme i idem da uradim sigurno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju