Ostalo > Offtopic
Tetovaze
blacki:
ja sam samo iznio svoje misljenje a tebi ako je do sale zajebaji nekoga drugog
gavranac:
Pa nemoj onda prika ni arhandjela da radish, ne toliko zbog drugih religija, vec bash zato shto se hrishcanska religija protivi svakom obelezavanju ljudskoga tela. Ali ako vec hocesh, imam ja ortaka koji se profi bavi time, pa mogu da vidim sa njim da ti uradi neki prikaz na papiru, posl nije problem preneti na kozu.
blacki:
ma to po meni ne vrijedja nikoga,kod mene jedan prika u susjedstvu ima nekog mitskog boga na konju i kao 2 pikmena se bore protiv njega cudo tetovaza malo je prevelika ali....
gavranac,a tu jesi u pravu ali staces jebiga
nisam rekao da cu da radim vec mozda ima vremena jos
neg vidio sam ljetos jednu super tetovazu na jednom sforovcu iz onog crtica dragon ballz songoku ali kao neki napredniji lik tetovaza je u bojama crvena i sto me je se dojmilo kao vatra iz njega izlazi bas cudo tetovaza napravljena zanima me kakav mu je profic to radio ma bolje tetovaze nisam vidio
H2SO4:
--- Citat: blacki ---ja sam samo iznio svoje misljenje a tebi ako je do sale zajebaji nekoga drugog
--- Kraj citata ---
pa i ja sam iznio moje misljenje a to je : moje misljenje je da je tvoje misljenje malo ograniceno, al ajde ...
blacki:
jos su mi mocni triblovi ali koji nesto znace ne samo bezveze crtice vido sam jednu taku kada sam bio na operaciji tip do mene sto je leze kao troiblovi dosta velika tetovaza ali oprestavlja neku zvijer isto profi odradjena tetovaza
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju