Ostalo > Offtopic
Tetovaze
ekstremna:
--- Citat: jojevta Jul 01, 2007, 02:44:28 posle podne ---Hvala!! A tattoo je radio najveci majstor u Srbiji a i sire,MOJSA - TATTOO KLUB ERDOGLIJA KRAGUJEVAC.Covek je necerovatan verujte mi..
--- Kraj citata ---
Apsolutno si u pravu,a tvoj tat2 mi je jako poznat mislim da sam ga videla kod Mojse na kompu ili u tattoo magazine ako je bila slika tamo.
Pozz
damir tattoo:
--- Citat: Rizik Jul 22, 2007, 09:32:19 posle podne ---
--- Citat: majatattoo Jul 02, 2007, 01:48:09 posle podne ---e a ovo sam ja!!!!!.....svi su oni dobri ali Damir i Sloba su kod nas ipak najbolji!!!!
--- Kraj citata ---
Maja ti stvarno smatras Damira medju 2 najboljih majstora u zemlji? Damir nije los majstor ali nije realno ga uzdizati toliko..ili?
Svaka Damiru cast za Magazin i tu knjigu sto je napisao skupljajuci citate nasih i stranih majstora
Decko je stvarno uspeo da se izreklamira, ima se moze se....najpoznatiji jeste ali najbolji Nije
--- Kraj citata ---
izvoli pitaj me sta te interesuje o meni posto vidim da nemas pojma.
TTgirl:
E,a sta mislite o pirsingu. . ?Nisam nasla nista o tome. . .Ima neko neshto?Ja sam stavila mindjusicu na nos:)
8848:
--- Citat: Rizik Jul 29, 2007, 11:32:57 pre podne ---
--- Citat: sasacg Jul 28, 2007, 08:28:33 posle podne ---@ Rizik,tetovaza ti je za 10 :wink:
Ko je majstor???
--- Kraj citata ---
HVALA!
Majstor Mojsa.....
--- Kraj citata ---
Aj nabaci link, ako ima sajt.
I tetovaža je odlična, samo mi nekako deluje prevelika, ja bih je malo smanjio.
majatattoo:
--- Citat: damir tattoo Avgust 02, 2007, 12:57:49 posle podne ---
--- Citat: Rizik Jul 22, 2007, 09:32:19 posle podne ---
--- Citat: majatattoo Jul 02, 2007, 01:48:09 posle podne ---e a ovo sam ja!!!!!.....svi su oni dobri ali Damir i Sloba su kod nas ipak najbolji!!!!
--- Kraj citata ---
Maja ti stvarno smatras Damira medju 2 najboljih majstora u zemlji? Damir nije los majstor ali nije realno ga uzdizati toliko..ili?
Svaka Damiru cast za Magazin i tu knjigu sto je napisao skupljajuci citate nasih i stranih majstora
Decko je stvarno uspeo da se izreklamira, ima se moze se....najpoznatiji jeste ali najbolji Nije
--- Kraj citata ---
da!!stvarno mislim! i za razliku od tebe ja znam o kome pricam...pljujes decka koga nisi sreo i ne znas nista o njemu(a predpostavljam ni o tetoviranju)!!!jer da si majstor mozda se ne bi ni izlupeta ovako strasno!!
-skupljao citate-!!!!to necu ni da komentarisem!!!(a pritom citate ne mozes da izmislis jer onda nisu citati)-ima se moze se-to tek necu da komentarisem posto je to ocigledno lecenje kompleksa!!...i savetujem ti da sledeci put kada budes javno iznosio licno misljenje neka bude zasnovano cinjenicama iz licnog iskustva!!!!
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju