Multimedia > Slike/Muškarci

Kai Greene

<< < (48/79) > >>

Jasam:

--- Citat: sleepy  Avgust 23, 2010, 09:41:10 pre podne ---Bas o tome pricam. Ako je BB, BF teznja ka savrsenom izgledu/estetici, ka skladnosti i simetricnosti...ja ne mogu da kazem da je covek od 185 i 125 kg skladan i simetrican. Mislim da je ovaj sport u krizi, bas zbog ovih mass monstera.

--- Kraj citata ---

BB je izgradnja simetrična i proporcionalna tijela popraćena vlastitom filozofijom treninga. Dakle, simetrija i proporcije nisu temeljni kriterij za bavljenje bb-om. Kai ne gleda s tog aspekta bodybuidlinga na isto...  Kai je monster, on je drukčiji od drugih, nezaustavljiv je... on je čudovište.

sleepy:
Kapiram ja tebe, ali ja sam utilitarista i vodim se idejom da svoje telo vodis ne samo lepotom i teznjom ka necemu vec i funkcionalnoscu. Posto on tezi ka tome da bude mocno/jako/veliko ljudsko stvorenje...ne treba da se pretvori u coveka koji ne moze nista osim da dize tegove i stoji na bini. Onda mi nema razlike sa nekim debeloguzim kretenkom koji se ne krece. Obojica su generalno useless.

Gledam slike nekih nasih momaka sa ovog foruma i 10x su mi lepse gradjeni i funkcionalniji.

Urlacher:
bravo sleepy.. svaka čast kai-ju, al kontam ne daj boze da mora malo nesto da poradi sto nije dizanje tegova, ili da potrci, nesto slicno..

Genius:

--- Citat: Urlacher  Avgust 23, 2010, 04:38:06 posle podne --- ne daj boze da mora malo nesto da poradi sto nije dizanje tegova, ili da potrci, nesto slicno..

--- Kraj citata ---

a zasto bi on to radio ?... kad je njegov posao BB i od tog zivi i boli ga qrac, ne samo njega, nego i sve druge koji izlaze na Mr.O... mislim malo mi je glupo da se komentarise, kako on ne moze da trci, kako ne moze da zameni sijalicu itd...

sleepy:
Ono sto ja govorim je da je Mr O neki ideal tela (kako kome normalno) i da bi tome trebalo teziti. E sad ti meni hoces da kazes da treba teziti takvom izgledu?
Ovo sto kazes bole ga q i ne mora da potrci, zasto bi onda neki debelan trebao da smrsa ako ima 2-3k evra mesecno zato sto sedi ispred kompa? Zivi od sedenja ispred kompa i treba da se nagoji.

Ja govorim o tome da BB nije samo konstantno napucavanje mase i secenje pred takmicenje vec teznja ka izgradnji funkcionalnog tela.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju