Multimedia > Slike/Muškarci
JAY CUTLER THIS DAYS
LUC1FER:
Kondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...
IFBBPro:
--- Citat: LUC1FER ---Kondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...
--- Kraj citata ---
Zavisi ko je u pitanju..
Markus Ruhl ne bi, ali ih ima koji bi mogli, definitivno.
Ronniev trening na parkingu (iskorak) zahtijeva MNOGO kondicije. Eto, ko nije dosad nikako radio iskorak, neka proba. Iskorak zahtijeva mnogo mnogo kondicije.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: IFBBPro ---
--- Citat: LUC1FER ---Kondicija i snaga nisu isto. Ja mogu da potpisem da skoro ni jedan Olympia BB ne bi mogao da istrci 1KM malo brzim tempom...
--- Kraj citata ---
Zavisi ko je u pitanju..
Ronniev trening na parkingu (iskorak) zahtijeva MNOGO kondicije. Eto, ko nije dosad nikako radio iskorak, neka proba. Iskorak zahtijeva mnogo mnogo kondicije.
--- Kraj citata ---
...NEKA NEKO RPOBA MILSOVE TRENING Z ANOGE....MISLIM DA NI TRCANJE OD 15KM NIJE TAKO NAPRONO..USTAVIR..ZNAM....I UVEREN SAM..A TO STO NEKO NEMA JAJA PA MISLI DA JE TRCANJE EXTRA TESKO..IHHHHH
t1000:
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
Zavisi ko je u pitanju..
--- Kraj citata ---
...NEKA NEKO RPOBA MILSOVE TRENING Z ANOGE....MISLIM DA NI TRCANJE OD 15KM NIJE TAKO NAPRONO..USTAVIR..ZNAM....I UVEREN SAM..A TO STO NEKO NEMA JAJA PA MISLI DA JE TRCANJE EXTRA TESKO..IHHHHH
--- Kraj citata ---
Gde mozemo da vdimo taj program?
Secam se da ste stavili njegove slike dok je radio noge u njegovoj teretani...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: t1000 ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
Zavisi ko je u pitanju..
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Gde mozemo da vdimo taj program?
Secam se da ste stavili njegove slike dok je radio noge u njegovoj teretani...
--- Kraj citata ---
...IMAS OVDE TOPIC....KOLOSEUM LEG WORKOTU..PA OPOTRAZI....ALI NAJBOLJE DA POGLEDAS DVD
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju