Ostalo > Offtopic
Shavinig
sasacg:
--- Citat: dadochicago ---Kod devojki ces naici uglavnom na pozitivne komentare
Ja bas voli one sto imaju dlakava prsa i nose otvorene kosulje (prva dva degmica)
--- Kraj citata ---
ko Nik Sloter :lol:
gaudi:
--- Citat: sasacg ---
ko Nik Sloter :lol:
--- Kraj citata ---
Hahahaah da ko Nik Sloter , kosa u rep, prva dva dugmeta odkopcana i obavezno dzip . Koja faca :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: DoctorRossi ---Ja sam vishe za depilaciju.Brijanjem se koren dlake jaca i dlake brze rastu.Bole ce u pocetku,ali posle kad se dlake prorede i kad koren oslabi jedva da boli,a i sto je dlaka duza to vishe boli,zato pre depilacije treba skratiti dlake koliko mozes vishe.Posle depilacije si miran oko mesec dana,a kad se brijesh to morash da radish vrlo cesto.
--- Citat: dadochicago ---Kako nasi ljudi reaguju
--- Kraj citata ---
Kod devojki ces naici uglavnom na pozitivne komentare :wink:
--- Kraj citata ---
..veruj mi brate da sam ja i spoel depilacije miran 10 dana najduze.....tako da mi depilacije veliki problem..
a zabladu o ne rastu dalak posle depilacije je glupost....ista je gustina i psoel brijaja i depilacije....samo ej depilacija bolja opciaj kod onga kome su dlake reteke i tanke pa naravno i malo duze traje efeklat glatokoce..sve drugo je sito kao kod brijanja
Wladimir:
--- Citat: dadochichago ---Slazem se sa tobo ali uvek naleti neka o pa ti se brijes
Ja bas voli one sto imaju dlakava prsa i nose otvorene kosulje (prva dva degmica)
--- Kraj citata ---
Ta jedna je jedna u 50 ili 100,a mozda je i zatucana.Vecini je odvratno kad te vidi dlakavog,ali su ipak navikle
dadochicago:
Ta jedna je jedna u 50 ili 100,a mozda je i zatucana.Vecini je odvratno kad te vidi dlakavog,ali su ipak navikle
Slazem se narvno ali i od te jedne mora da se bezi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju