Multimedia > Slike/Muškarci
EX YU CHAMP
t1000:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 03, 2008, 09:59:03 pre podne ---
--- Citat: t1000 Maj 01, 2008, 10:32:56 posle podne ---Kad smo se vec vratili na ovu temu..Sta je sa Jovicom Savic?.Momak izgleda extra!Sta se sa njim desava?Da li se jos uvek takmici?
Njegova slika mi deluje dosta sveze..
--- Kraj citata ---
jovica zivi i radi u swe..
za sada ne misli na takmicenja ali je rekao da ce spremi jedno veliko iznenadjenje.
inace...sa jovicom sam imao cast da se druzim sada kada sam bio u swe i mnogo mi je pomogao oko poziranja...zaista sjajan i pozitivan momak.....
--- Kraj citata ---
Hvala.
Pokusao sam nesto vise da saznam o njemu ali bez uspeha!Covek na onoj slici izgleda perfektno!
aca.pn:
DR. Dragan Miljkovic je sigurno jedan od najboljih bodi bildera sa nasih prostora, i dan danas je u odlicnoj formi!!!
vasa89:
Danko Radovanovic... Strava covek, svojevremeno je imao najbolji biceps u Yugi a mozda i sire!!!
GORAN_ILIC:
--- Citat: aca.pn April 15, 2009, 10:42:25 posle podne ---DR. Dragan Miljkovic je sigurno jedan od najboljih bodi bildera sa nasih prostora, i dan danas je u odlicnoj formi!!!
--- Kraj citata ---
Sta je sa njim sada?
Stojke11:
--- Citat: GORAN_ILIC April 16, 2009, 01:43:34 posle podne ---
--- Citat: aca.pn April 15, 2009, 10:42:25 posle podne ---DR. Dragan Miljkovic je sigurno jedan od najboljih bodi bildera sa nasih prostora, i dan danas je u odlicnoj formi!!!
--- Kraj citata ---
Sta je sa njim sada?
--- Kraj citata ---
Vratio se u Srbiju, zivi na lokaciji Paracin-Nis nisam bas siguran ali mislim da se u Nisu zaposlio. Bas je pre neki dan zvao mog matorog da se dogovore da se vide!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju