Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (3/17) > >>

Pedja_Petrovic:
bravo...bravo.....ovako se govori....

Pedja_Petrovic:
evo posto sam upravo obavseten da je "gospodin",ALAN sa hrvatskog foruma stavio deo mog teksta koji se nalazi ovde na pocetku kao svoj poptisu aludriajucio na to tj verovatno se ponadao da sam mislio da ljudi odlaze na njegov forum i pitaju za savete ali mi to ni na kraj pameti nije bilo cak sto vise nisam tamo bio vec odredjen vremenski period a i ne znaima me a da sa nejgovog foruam ljudi doalze ovamo i ostavljaju poreuke meni na pm to nije za javnost,ali je cinjenica....morao sam ovo da kezem......stvarno mi vise nije jasno odakle se izvalci sva ta pateticnost i mizerija iz jednog coveka.....pa kako ga niej sramota...pa kako te nije sramtoa alane jel vidim da si najredovniji clan naseg foruma pa ces onda i ovo da procitas....pa kako te nije sramota covece.......sa nicim ga nisam izazivao i pogledajte sta covek radi....pa ovo je neverovatno...neverovatno........ja nemogu ovo da verujem svojim ocima..

covece ja sam sa ovim smilio na forum MAXIMALNO.com i jos nekiloiko foruma u srbiji koji zaglubpljuju klince koji su ovd registrovani a to sam primbetio jel se it amo registuu pod istim nickom....a tamo im odgovarju ili klinci kao sto su oni ili neke budale koje su sam e sebge imenovale za doktore i sta ti ja znam kakve titule vec sve ne....

ALANE SINOVCICU....SVAKA TI CAST NA OVOME..

ALANE..JA NA TVOM FORUMU NSIAM BIO 1 MJESEC ...SVAKA TI CAST,,....

Markoni:
stvarno neverovatno

a ovo drugo sam ti već odavno govorio

Markoni:
a gde i šta je postovao , ne mogu da nadjem , pomozi

Wladimir:
Nadji neku njegovu poruku i videces u potpisu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju