Ostalo > Offtopic

GLUPOST DO GLUPOSTI

<< < (2/17) > >>

dadochicago:
Pedza e to je vec visa matematika
Sto se mog licnog iskustva tice (na ovom forumu)
Mogu reci da mi je samo pomoglo u ishrani a i u treningu i dosta ostalih sitnica
Sto se tice foruma i informacija koje su postovane stvarno ne mogu biti tacnije i bolje objesnjene (sta Zika kaze na nivou...)
Sad sto se tice svih onih sto nece da postavljaju pitanja na ovom forum pa idu na druge to mi stvarno nije jasno ali valjda ce se osetiti na svojoj kozi sve dezinformacije ili strucne odgovore koje su vec dobili

Pedja_Petrovic:
ma mene znaima jel oni nece da stavljaju pitanja ili ih je sramota ili sta je vec?????..o tome se radi..

sasacg:
Toga je uvek bilo i bice uvek likova koji misle da znaju sve i koji ce deliti savete,isto tako bice i onih koji ce te savete primati.Treba nasim clanovima da kazemo da ne treba da se plase postavljanja pitanja,jer nece biti ispljuvani vece cemo im adekvatno odgovoriti na svako pitanje.Ko nece i ne zeli da veruje nama nego nekim nabedjenim idiotima,slobodno moze to i dalje da radi i to samo na svoju stetu.Svako je dovoljno pametan da shvati sta i koga bi trebalo da poslusa,i da razgranici znanje ljudi koji su u ovome dosta dugo od (ne)znanja samoprozvanih strucnjaka ne nekim debilnim forumima i sajtovima.poz

LUC1FER:
Ja sam recimo ovde dosao potpuno slucajno preko druga i postavio sam pitanje o kofeinu tacnije ono sto me je interesovalo. Imam 18 godina i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da 99% mojih vrsnjaka ne bi postavljalo ovde pitanja bas iz tog razloga koji je pedja naveo a to je da ne budu ismevani. Ovde procitaju i onda se igraju gluvih telefona po drugim forumima a bogami i sire. Svi misle da nesto znaju ako prospu par skracenica ili pak nazive vezbi na engleskom...a u stvari idu u teretanu nepunih mesec dana...
Mene nije sram da pitam ako ne znam ali ljudi koji vezbaju u mojoj teretani ne razmisljaju tako. Ako pitas to znaci da ne znas! Njima je samo bitno da im odgovoris na pitanje Koliko dizes iz bencha i tu se prica zavrsava.

Dosta saveta sam pokupio sa ovog foruma, dobro napredujem u svom treningu i nadam se da cu i dalje dobijati kvalitetne odgovore.

Pozdrav!

Luka

sasacg:

--- Citat: LUC1FER ---Ja sam recimo ovde dosao potpuno slucajno preko druga i postavio sam pitanje o kofeinu tacnije ono sto me je interesovalo. Imam 18 godina i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da 99% mojih vrsnjaka ne bi postavljalo ovde pitanja bas iz tog razloga koji je pedja naveo a to je da ne budu ismevani. Ovde procitaju i onda se igraju gluvih telefona po drugim forumima a bogami i sire. Svi misle da nesto znaju ako prospu par skracenica ili pak nazive vezbi na engleskom...a u stvari idu u teretanu nepunih mesec dana...
Mene nije sram da pitam ako ne znam ali ljudi koji vezbaju u mojoj teretani ne razmisljaju tako. Ako pitas to znaci da ne znas! Njima je samo bitno da im odgovoris na pitanje Koliko dizes iz bencha i tu se prica zavrsava.

Dosta saveta sam pokupio sa ovog foruma, dobro napredujem u svom treningu i nadam se da cu i dalje dobijati kvalitetne odgovore.

Pozdrav!

Luka
--- Kraj citata ---

Bravo :D Ovako bi svi mladi momci trebalo da razmisljaju.Nema razloga da vas bude sramota zato sto ne znate,ovaj forum i sluzi da oni koji ne znaju-nauce,a oni koji znaju-saznaju jos vise :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju