Ostalo > Offtopic
GLUPOST DO GLUPOSTI
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Papageno ---Ja sam sad popio kreatin 8O ... cini mi se da mi raste rep...
uh pardon nije to rep heheheeh
--- Kraj citata ---
8) 8) :twisted: :twisted:
tech:
Ja jedva cekam da mi legne plata....kreatin, whey, piletina, riba, posni sir , tunjevina(kako sam samo nauchio sta sve treba:) )....samo se bojim da mi se ne smanji ona stvar i da mi kosa ne krene otpadati....HAHAHA
Pedja_Petrovic:
da moras na to da pazis..
tech:
Imam jedno pitanje (da ne otvaram novi topic zbog toga)...
Sta je dekstroza i u cemu se nalazi....skontao sam da pedjos koristi suvo grozdje umjesto dekstroze poslije treninga...i ako sam skontao dobro ono sluzi da poveca nivo insulina u organizmu poslije treninga?
Pedja_Petrovic:
sve si dobro shvatio..ja dex ne mogu da pijem jer inace ne volim slatko..osim sladoleda..mmmmmmmmmmm...anyway....dextroza ti je grozdjani secer i nemozes da je unese od nikuda u toj kolicini koja ti je potrebna posle trenga osim na ovaj nacin tj iz praska...
i da dobro si shvatio....dex nam podize nivo insulina nakon treninga ili da ti poksuam slikovtio objasniti...bukvalno sa irticjim inuslina se otvaraju sva vrata na receptrima koji su tada vise nego spremni da prihvate sve hranjive amtrije koje ces u tom momntu da uneses...e u tu svrju se onda koristi neki fast acting whey,kreatin,glutamin i sve ostalo koji ce uz pomoc dextroze tj inuslina da nahrane celije pre nego sto se one vrate na normalu.....
mislim da sam uspeo da ti viseo ovako slikovtio opisem kako bi trebalo da deljue taj mehannziam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju