Luka,
Hvala za pohvale!
Marko,
Ukoliko se upitim u preciziranje tog treninga... clanak vise nece biti na 3 strane vec na 10-20
Mogao bih kompletno da izbacim taj program na kraju, da ne bi stvarao konfuziju.... ako krenem da objasnjavam izbor ponavljanja, pauze, progresije, rotacije vezbi i
pairing "ode mast u propast"
Mislim da je najbolje da se to na kraju izbaci u potpunosti iz clanka....??
Pedja,
Savršeno te razumem što se interesujes o mojoj "istoriji"
Ne želis da tamo-neki deli savete kako trenirati sportiste... sasvim si u pravo da pitaš.
Volontiram u Košakraškom klubu Partizan kao kondicioni trener sa 91' klincima već oko godinu dana. Vodio sam pripreme u avgustu u Hajd Parku, na Savi kod Brankovog mosta i na Kalemegdanu. Nisam košarkaški trener --- ja ne treniram košarkaše, ja treniram DECU pre svega! Jedno vreme sam trenirao sa svojom koleginicom sa faksa koja je naša reprezentativka u tae-kwon do-u, savetujem je o treningu snage koliko mi vreme dopusta. Nisam placen za ovo što radim (trenutno), radim jer vidim interes u tome da naučim...
Realno gledano to je sve NIŠTA ali je lep početak... Još uvek razvijam svoju filozofiju i sistem treninga, ali je u opštim crtama već imam.
Pre jedno mesec dana, sa klincima iz Partizana smo krenuli u teretanu u Pioniru 2x nedeljno...
Apsolvent sam na DIF-u (
Da
Imas
Fakultet
), imam jos tri ispita do kraja i diplomski.... odsek Kondicija