Ostalo > Offtopic

2. rodjendan foruma! & TT upis na fax

<< < (16/18) > >>

sasacg:
Evo ja javno apelujem na sve buduce brucose da ako imaju dovoljno pameti beze sto dalje od drzavnih fakulteta,osim u slucaju da imaju visak zivaca,godina za bacanje,para za poklanjanje lezilibovicima i umisljenim i istripovanim budalama na nasim "sjajnim" i "jakim" drzavnim,popularno nazvanim,faksovima...:twisted:

California:
..... vec da spreme u koverti (po mogucnosti plavoj) tatinu i maminu ustdjevinu i sami iskroje svoju diplomu, ovaj buducnost...

sasacg:

--- Citat: California  Jun 09, 2007, 01:28:52 pre podne ---..... vec da spreme u koverti (po mogucnosti plavoj) tatinu i maminu ustdjevinu i sami iskroje svoju diplomu, ovaj buducnost...

--- Kraj citata ---

Jos si mlad i zelen i blage veze nemas sta se sve radi na drzavnim faksovima,tako daaaa... :lol: :lol: Ima vremena...saznaces...samo se bojim da ne bude prekasno,jer izgubljene godine se ne vracaju...

H2SO4:

--- Citat: California  Jun 09, 2007, 01:28:52 pre podne ---..... vec da spreme u koverti (po mogucnosti plavoj) tatinu i maminu ustdjevinu i sami iskroje svoju diplomu, ovaj buducnost...

--- Kraj citata ---
... pa nece valjda mama i tata ustedjevinu na kurve i alkohol potorosit, naravno da ce investirat u svoje drago dijete jbt

California:
Nemojte me je**ti na tu foru mlad i zelen... Mozda sam i mlad, zelen nisam, ali nisam ni lud ni glup.

Znam da na svakim fakultetima ima korupcije i lupovone diploma, ali ne moze se tako pljuvati po drzavnim skolama. Ja znam (i svi mi znamo) da su one u nekom haoticnom stanju, ali opet ima tu par skola koje su u neku ruku ostale koliko toliko ,,ciste''.
I dakle, po tvojoj teoriji nedrzavni fakultet mi garantuje da necu biti veciti apsolvent (naravno, to 90% zavisi od samoga tebe)... Kako to ?

--- Citat ---osim u slucaju da imaju visak zivaca,godina za bacanje,para za poklanjanje lezilibovicima
--- Kraj citata ---

--- Citat ---... pa nece valjda mama i tata ustedjevinu na kurve i alkohol potorosit, naravno da ce investirat u svoje drago dijete jbt
--- Kraj citata ---

To sto si rekao je OK, ali ja sam mislio na kupovinu zvanja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju