Ostalo > Offtopic
2. rodjendan foruma! & TT upis na fax
sasacg:
--- Citat: California Jun 09, 2007, 01:39:48 pre podne --- ali opet ima tu par skola koje su u neku ruku ostale koliko toliko ,,ciste''.
--- Kraj citata ---
jes...a Deda Mraz nam svake NG donese poklon ako smo bili dobri u prethodnoj godini :lol: :lol:
H2SO4:
--- Citat --- ali nisam ni lud ni glup.
--- Kraj citata ---
da li si 100% siguran??
--- Citat ---Znam da na svakim fakultetima ima korupcije i lupovone diploma, ali ne moze se tako pljuvati po drzavnim skolama.
--- Kraj citata ---
e nema ti korupcije na privatim faklultetima. moze se pljuvat po drzavnim, zasto da ne? i pljuvat i srat i povracat itd itd.
--- Citat ---I dakle, po tvojoj teoriji nedrzavni fakultet mi garantuje da necu biti veciti apsolvent (naravno, to 90% zavisi od samoga tebe)... Kako to ?
--- Kraj citata ---
CHE???
--- Citat ---I sta dobiju od toga kada detetu kupi diplomu ?
--- Kraj citata ---
ne kupe diplomu, nego im dijete fino garazirano, ocuvano i u odlicnom sdtanju diplomira.
a sad sta konkretno oni dobiju pa napr. za pocetak mogu da se kurche komsijama
prc prc prc
California:
cccccccc......... Dobro, uzmimo u obzir da su privatne skole mnogo bolje od drzavnih, zasto onda ne idu svi u te privatne ?
Odgovor se sam namece....
--- Citat ---da li si 100% siguran??
--- Kraj citata ---
Apsolutno
--- Citat ---e nema ti korupcije na privatim faklultetima. moze se pljuvat po drzavnim, zasto da ne? i pljuvat i srat i povracat itd itd.
--- Kraj citata ---
Do not eat shit too much... It's not good for liver
I slusajuci Vase besede ovi privatni fakulteti dodju kao Oxford........hahahahahahaha
H2SO4:
stani mala nemoj da si ludaaa
losiii momciii nalaze se svudaaaa
sasacg:
--- Citat: California Jun 09, 2007, 01:39:48 pre podne ---
I dakle, po tvojoj teoriji nedrzavni fakultet mi garantuje da necu biti veciti apsolvent (naravno, to 90% zavisi od samoga tebe)... Kako to ?
--- Kraj citata ---
Niko tebi nista ne garantuje,osim da najverovatnije neces naleteti na 80% iskompleksiranih budala koje te jebu u mozak kako stignu!!!Prolaznost od 4% na ispitima,izivljavanje oko kolokvijuma da bi samo dobio mogucnost da izadjes na ipit a nista ti dalje ne priznaju to gradivo koje si vec polozio,izgubljene godine,prosek studiranja od 7-8 i vise godina...Ma zajebi :evil:
Ti sa 17 god(ako sam pogresio koju godinu sorry) veruj mi da ne znas nista...Svi smo mi sa 16-17 mislili da smo pokupili svo znanje sveta,ali tek kasnije shvatis da to i nije bas tako...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju