Ostalo > Offtopic

DANASNJI TRENING..

<< < (2/10) > >>

Zoka:
Joj to najvise volim... "necu da se prenabildam" hihihihi
ono udju u gim... 3 puta benc i vec si "bilder' heheeh
obozavam to :)

stari profil:

--- Citat: Papageno ---Joj to najvise volim... "necu da se prenabildam" hihihihi
ono udju u gim... 3 puta benc i vec si "bilder' heheeh
obozavam to :)
--- Kraj citata ---

ti su naj... :twisted:  :twisted:  :twisted:

fitness_instruktor:
Šta vam je ljudi to ja viđim svaki dan ja iman jednog lika šta stoji u teretani 5 h i odradi cilo tjelo i to dobro odradi kao ja u 7 dana i odmara se 7 dana i opet tako već 2 g i tako pumpa i pumpa !!!!!!!!
¸danas mi je došla jedna starica i rekla da joj dan trening od Oprah (voditeljice) našto sam je ja stavia na biciklu 50 min a toliko mi je taman tribalo da mi smjena dođe a sad je kolega  na potezu.
A prij 7 dana mi je došla žena koja je rodila i rekla mi je da mora ali mora da skine 25 kg u 30 dana a ja na to :nema problema samo vi platite clanarinu i sve ću vam ja objasnit a kad je to napravila napisa sam joj djetu od 1 jabuke 200 g piletine ,malo zraka,puno vode i jedan jogurt 30 dana i reka sam joj da će 1000000000000000000 %doć do rezultata i jasno svaki dan 2 h cardia .
kad je to sve prespavalo došla je do rješenja da to ona nemože izdržat pa smo 25 kg smanjili na 3 kg !!!!!!!!
SLOŽIT CU SE S VAMA DA JE OVO BILO MALO POKVARENO ali jedini naćin da dođe do pameti i sad smo super prijatelji a moram priznat da i  nije loša inaće je stuardesa možda odradim s njom još jedan dodatni većernji trenig!!!

m_boy:
hahahaha... :lol: pa i ja necu ono previse -  ko Levrone bi bilo ok.. 8) :twisted: :lol:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: fitness_instruktor ---Šta vam je ljudi to ja viđim svaki dan ja iman jednog lika šta stoji u teretani 5 h i odradi cilo tjelo i to dobro odradi kao ja u 7 dana i odmara se 7 dana i opet tako već 2 g i tako pumpa i pumpa !!!!!!!!
¸danas mi je došla jedna starica i rekla da joj dan trening od Oprah (voditeljice) našto sam je ja stavia na biciklu 50 min a toliko mi je taman tribalo da mi smjena dođe a sad je kolega  na potezu.
A prij 7 dana mi je došla žena koja je rodila i rekla mi je da mora ali mora da skine 25 kg u 30 dana a ja na to :nema problema samo vi platite clanarinu i sve ću vam ja objasnit a kad je to napravila napisa sam joj djetu od 1 jabuke 200 g piletine ,malo zraka,puno vode i jedan jogurt 30 dana i reka sam joj da će 1000000000000000000 %doć do rezultata i jasno svaki dan 2 h cardia .
kad je to sve prespavalo došla je do rješenja da to ona nemože izdržat pa smo 25 kg smanjili na 3 kg !!!!!!!!
SLOŽIT CU SE S VAMA DA JE OVO BILO MALO POKVARENO ali jedini naćin da dođe do pameti i sad smo super prijatelji a moram priznat da i  nije loša inaće je stuardesa možda odradim s njom još jedan dodatni većernji trenig!!!
--- Kraj citata ---
:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju