Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

prvenstvo Srbije u powerliftingu

<< < (4/9) > >>

Manimal:

--- Citat: Death Row  Maj 31, 2007, 10:57:01 posle podne ----Manimal Polomac je sigurno mislio da Rade nije bio pozvan od Saveza da se takmici za reprezentaciju Srbije...

-Cvele, u pravu si,  tip je kao neko ludilo u Leskovcu... pozvao one od kojih je uzeo kintu da dodju da vide kako on moze da digne 190kg... pa gde da se obruka u svom gradu, pred njima... Jeste odbio Rada, ali ce on izaci za jedan klub koji ima u svakoj kategoriji po 1 takmicara...samo da ne pravi problem taj Cream-os na merenju...Ovi iz Saveza iz Beograda su rekli da nema problema.

-Poki, i Kemara izbacio 200kg...bas ga je uradio Xpand?! 8) Zamisli dodje neki ultimate fighter i prebije nekog iz Milanovca... :shock:

--- Kraj citata ---

Razumio sam sta je Polomac rekao, samo mi reci ko drzi rekorde u Srbiji.

Vladimir Milosavljevic:
Rade Savic je postavio drzavni juniorski i seniorski rekord prosle godine u Cacku, izbacivsi 275kg sa majicom, u kategoriji do 125kg, a na dan takmicenja je imao 118kg.

Vladar:
Koliko znam rekorde u powerliftingu bivse SCG (posto PL naravno nije samo BP) drzi Milan Jovanovic ciji su najbolji rezultati.... Cucanj 430 kg (WPC World record), Bench press 255 (PSJ rekord), Deadlift 361 (PSJ rekord).
Njegov je bench press rekord upravo oborio Savic.
Naravno ako grijesim ispravite me...

A o odnosu drzave prema ovom sportu i prema sjajnom Savicu nemam rijeci...

Jako mi je drago da vidim da se prica o PL... ;-)  Keep 'Em Coming!

Manimal:

--- Citat: Death Row  Maj 31, 2007, 11:11:25 posle podne ---Rade Savic je postavio drzavni juniorski i seniorski rekord prosle godine u Cacku, izbacivsi 275kg sa majicom, u kategoriji do 125kg, a na dan takmicenja je imao 118kg.

--- Kraj citata ---

Da li se vec negdje odrzavalo neko takmicenje (a vjerujem da jeste) od kada je Rade postavio juniorski i seniorski rekord a da nije mogao otici jer nije imao dosta sredstava a ni pomoci od saveza?

Kada je Polomac napisao da Rade nije dobio nikakvu pomoc od saveza stekao sam utisak da je bio jako razocaran.

Vladimir Milosavljevic:
Jeste, odrzavalo se. Decko radi u obezbedjenju supermarketa po 12h na dan, a vikendom u diskoteci i pored svega toga stize da vezba... Sto se tice sredstava, dobro mu dodje svake godine Sabor trubaca, tu se uzme neka kinta i od toga se kupuje klopa,oprema,gear za takmicenje koje bude u oktobru...On je uporan i hoce da pokusa da obori rekord i u bench-u bez majice u subotu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju