Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

prvenstvo Srbije u powerliftingu

<< < (5/9) > >>

Manimal:

--- Citat: Death Row  Jun 01, 2007, 12:04:27 pre podne ---Jeste, odrzavalo se. Decko radi u obezbedjenju supermarketa po 12h na dan, a vikendom u diskoteci i pored svega toga stize da vezba... Sto se tice sredstava, dobro mu dodje svake godine Sabor trubaca, tu se uzme neka kinta i od toga se kupuje klopa,oprema,gear za takmicenje koje bude u oktobru...On je uporan i hoce da pokusa da obori rekord i u bench-u bez majice u subotu...

--- Kraj citata ---

Mislim da bi sada trebao shvatiti sta sam mislio kada sam rekao sta savez radi i za koga radi ako nece da pomogne momku kao sto je Rade. :wink:

Vladimir Milosavljevic:
Ma, sve je ok. Razumeli smo se. :)

Manimal:

--- Citat: Death Row  Jun 01, 2007, 12:29:51 pre podne ---Ma, sve je ok. Razumeli smo se. :)

--- Kraj citata ---

:wink:

Ted Arcidi:
Pedja je u pravu, u powerliftingu je jos vece ludilo, nema tri ozbiljna takmicara u svakoj kategoriji, a postoje dve federacije. U benchu jos i pomozi boze,a u triatlonu ima po jedan takmicar u kategoriji. Zasto ocekujete da ce drzava pomoci Radetu,ako nisu nikada pomogli Milanu Jovanovicu a bio je svetski prvak u WPC-u ili sta reci o tome da niko nije pomogao jednom od najboljih takmicara na svetu u strongmanu, Ervinu Katoni, koji uzgred odavno ima rezultat u benchu preko 300 kg. Takodje ,ova dva coveka su nosili na sebi organizaciju skoro svih strongmana kod nas do sada,donosili rekvizite,trazili sponzore ,a bogami i takmicare. Toliko o drzavi

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ted Arcidi  Jun 01, 2007, 12:36:30 pre podne ---Pedja je u pravu, u powerliftingu je jos vece ludilo, nema tri ozbiljna takmicara u svakoj kategoriji, a postoje dve federacije. U benchu jos i pomozi boze,a u triatlonu ima po jedan takmicar u kategoriji. Zasto ocekujete da ce drzava pomoci Radetu,ako nisu nikada pomogli Milanu Jovanovicu a bio je svetski prvak u WPC-u ili sta reci o tome da niko nije pomogao jednom od najboljih takmicara na svetu u strongmanu, Ervinu Katoni, koji uzgred odavno ima rezultat u benchu preko 300 kg. Takodje ,ova dva coveka su nosili na sebi organizaciju skoro svih strongmana kod nas do sada,donosili rekvizite,trazili sponzore ,a bogami i takmicare. Toliko o drzavi

--- Kraj citata ---
..

eto..i opet i u ovjoj temi preica o pojedincnim sprotovima;

hvala ted sto si obajsnio ovo..

kao sto rekoh..ja veze blage nemam o tom sprotu,ali sikreno..mozda me nikada nije ni znamilao samo iz razloga sto nikada nisam mogao da pohvatam konce..sta..gde..kako...

100 takmicenja..100 kupova...100 drzavnih.....a u pm.....ko to moze da pohvata

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju