Multimedia > Slike/Muškarci
Vladimir Simonovic
staf:
super izgleda decko..nego jel tamichar sa brojem 48 neka zajebancija ili se stvarno takmici??!!
nellle:
--- Citat: staf Novembar 08, 2007, 12:36:23 pre podne ---super izgleda decko..nego jel tamichar sa brojem 48 neka zajebancija ili se stvarno takmici??!!
--- Kraj citata ---
takmicar sa rednim brojem 48 je Rade iz Kule,super decko,trenira iz uzivanja znaci nista ozbiljno,a izlazi na takmicenja iz zajebancije,ode u kat gde ima malo takmicara i uzme medalju,sto se u ovom slucaju nije desilo!
Spartak:
i posle se kurci sa medaljom,meni to ne ide u glavu,meni da neko pokloni medalju iz teske kategorije ja bi mu je nabio u njusku jer je ne zasluzujem.Nece mi bit jasni ti likovi kako mogu izac takvi na takmicenje kako ih nije blam
nellle:
--- Citat: Spartak Novembar 08, 2007, 12:59:46 pre podne ---i posle se kurci sa medaljom,meni to ne ide u glavu,meni da neko pokloni medalju iz teske kategorije ja bi mu je nabio u njusku jer je ne zasluzujem.Nece mi bit jasni ti likovi kako mogu izac takvi na takmicenje kako ih nije blam
--- Kraj citata ---
slazem se sa tobom....decko zna da je ulozio koliko je mogao,i trud i finansije,a ima zelju da se takmici....necu nista da kazem jer nisam ja taj koji odlucuje ko moze a ko nemoze da se takmici,ali postujem to sto ima volju da putuje od takmicenja do takmicenja iako zna da nema sansi za bolji rezultat!sorry za off....
staf:
izgleda da za njega bas vazi parola : "vazno je takmichiti se":)...ali dobro svako bira svoj put..sorry za off takodje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju