Multimedia > Slike/Muškarci
Vladimir Simonovic
Vladar:
--- Citat: nellle Novembar 08, 2007, 12:57:18 pre podne ---....super decko,trenira iz uzivanja znaci nista ozbiljno,a izlazi na takmicenja iz zajebancije...
--- Kraj citata ---
Hmmm... i ja onako ponekad odem malo na boks sa prijateljima, pa bih bas volio malo da izadjem na ring u Moracu pred jedno 6000-7000 ljudi kad rade Strugar i ekipa, da se cisto malo oprobam sa sampionima, onako iz zajebancije.... Al jbg ne daju.... :(
Mada, zaboravio sam, ipak ovo je takmicenje u bodybuildingu, tu slicne stvari mogu da se rade... 8)
I ja se izvinjavam za off... :wink:
milanextrime:
a jebiga dobar je lik al koliko mogu da primetim slab mu je biceps,mogao bi malo da poradi na njemu(da ga izolira ...)a kemija je prisutna svakako bez toga nemoze jbg
Kekka:
Pre tacno 3 godine sam vezbao sa ovim deckom u teretani Strong Gym u uciteljskom naselju..
Decko je i tada dobro izgledao , ali ni priblizno ovkao ! Neverovatan napredak i svaka mu cast ! Neverovatna genetika i neverovatna posvecenost.. Secam se da je i tada pricao o takmicenjima i da je i tada trenirao kao lud. O snazi ne zelim nesto preterano da pricam, jer je na njegovih 19 godina bila nepojmljiva.
Secam se da je tada prodavao pit bullove da bi kupio sustanon i jos nesto.. Za malo da uzmem pita :)
Pozdrav za njega !
milanextrime:
ma da jak je ko konj,inace radi kao obezbedjenj u Batajnici.jos je i paljevina pun gas
malojaci:
--- Citat: Spartak Novembar 08, 2007, 12:59:46 pre podne ---i posle se kurci sa medaljom,meni to ne ide u glavu,meni da neko pokloni medalju iz teske kategorije ja bi mu je nabio u njusku jer je ne zasluzujem.Nece mi bit jasni ti likovi kako mogu izac takvi na takmicenje kako ih nije blam
--- Kraj citata ---
U BiH je to tek na vrhuncu,cast izuzetcima koji su stvarno extra ali ima dosta tih koji na takmicenja izlaze pod masom,bez i jedne vene,separacije,detalja.Pa zahvaljujuci malom broju takmicara uzimaju medalje ili cak postaju i drzavni prvaci a da nisu nikad nikoga pobjedili.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju