Ostalo > Offtopic
Grand idiotizam!
natasha_bg:
jbt sad ispade da je grand kriv sto ima toliko sponzorusa i da su devojke bas na grandu videle taj nacin oblacenja.i kao da samo na estradi ima prostitucije?!skidanja,pokazivanja,sponzorusa,kic muzike je uvek bilo i bice.zato meni nikad nece biti jasno zasto ljudi uvek moraju da nadju nekog krivca za takve stvari.tema je katastrofa i ne znam zasto uopste vise raspravljate o tome.
H2SO4:
--- Citat: kikko Jul 11, 2007, 03:02:09 pre podne ---
--- Citat: H2SO4 Jul 11, 2007, 12:19:54 pre podne ---pa dobro nije samo u grand paradama problem. napr. dodju pepersi u srbiju i okupe 100 grladi te im narede da skakucu po pljusku i valjaju se u blatu. reko bi covjek da su prasci.
da se covjek zaprepasti. shokantni podaci.
--- Kraj citata ---
Zar moze da bud sokantnije od " 100 hiljada grladi" koji su gledali Cecu na uscu..Dodjes i gledas fuksu koja se skine i pokazuje silikone i celulitno dupe..E to je da se covek zaprepasti...
--- Kraj citata ---
pa jesi li ti peder mozda??
smetaju ti slikoni i celulitno dupe i vise preferiras da gledas neke polugole matore drtine istoga pola...
boze boze
stvarno shokantno, dje ide ova omladina ...
kikko:
--- Citat: H2SO4 Jul 11, 2007, 12:02:12 posle podne ---
--- Citat: kikko Jul 11, 2007, 03:02:09 pre podne ---
--- Citat: H2SO4 Jul 11, 2007, 12:19:54 pre podne ---pa dobro nije samo u grand paradama problem. napr. dodju pepersi u srbiju i okupe 100 grladi te im narede da skakucu po pljusku i valjaju se u blatu. reko bi covjek da su prasci.
da se covjek zaprepasti. shokantni podaci.
--- Kraj citata ---
Zar moze da bud sokantnije od " 100 hiljada grladi" koji su gledali Cecu na uscu..Dodjes i gledas fuksu koja se skine i pokazuje silikone i celulitno dupe..E to je da se covek zaprepasti...
--- Kraj citata ---
pa jesi li ti peder mozda??
smetaju ti slikoni i celulitno dupe i vise preferiras da gledas neke polugole matore drtine istoga pola...
boze boze
stvarno shokantno, dje ide ova omladina ...
--- Kraj citata ---
Matori,kako mozes da mi kazes uopte nesto tako???Ja gledam tvoje postove ovde po celom forumu-stalno nesto pokusavas da spustis i uvredis ljude..
Nisam neki ljubitelj Peppersa-ali kako mozes da poredis jebeni Grand i jos jebeniju fuksetinu sa pravim muzicarima,koji su zavrsili Berklije i Harvarde i koji su profesori na univerzitetima.......
Zavrsavam sa ovom temom-nemam vise sta da kazem.....
milosh031:
Наташа кад клинке виде секину нову колекцију и њу како се обуче....или кад чују ону тину ивановић како пева "поклони ми бунду од нерца" или ону нову "скини ме па откини" (не знам тачно ко пева...нека слађана) ....а чињеница је да су им то идоли....
*сумпорни
Што мораш са цеце да пребацујеш на маторе дртине.....може да погледа ху бољих риба од цеце (и то бољих у сваком погледу) :wink:
gavranac:
--- Citat: natasha_bg Jul 11, 2007, 11:53:38 pre podne ---jbt sad ispade da je grand kriv sto ima toliko sponzorusa i da su devojke bas na grandu videle taj nacin oblacenja.i kao da samo na estradi ima prostitucije?!skidanja,pokazivanja,sponzorusa,kic muzike je uvek bilo i bice.zato meni nikad nece biti jasno zasto ljudi uvek moraju da nadju nekog krivca za takve stvari.tema je katastrofa i ne znam zasto uopste vise raspravljate o tome.
--- Kraj citata ---
Naravno da nije kriv iskljuchivo turbo-folk, ali setimo se kako je bilo pre pojave pomenutog i koliko su ljudi pre devedesetih imali zdraviji sistem vrednosti! Naravno, ratovi su uchinili svoje, ali ni jedan objektivan i realan chovek ne moze zanemariti negativan uticaj ove muzike na mlade generacije. I prochitaj post iznad. Zar stvarno mislish da klinke ne obracaju paznju na to i da na njih to ne utiche?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju