Ostalo > Offtopic
zahvala
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Vexxx ---Auuuuu ala ste mu se uvukli da mozete tanko crevo da mu napipate :P..
Sala naravno.... cestitam Pedji na svemu sto je uradio na ovom forumu i u ziovtu... Svaka cast! ;)
--- Kraj citata ---
...THNX KID :wink:
Corey:
Peđose legendo
samo ću to reći
Vexxx:
Ebote coek je stalno ovde... hahahah Pre 15 sec sam stavio post
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Vexxx ---Ebote coek je stalno ovde... hahahah Pre 15 sec sam stavio post
--- Kraj citata ---
..BIG BROTHER MY KID...BIG BROTHER
Vladar:
Svaka cast Generale!
Nevjerovatno je koliko dobrog je ovdje napisano i koliko svi mi rekreativci mozemo izvuci koristi citajuci ovu bibliju zvanu forum!
Pedjos je legenda, nesebicno nam je svima dao svoje iskustvo i znanje i vjerujem da ko god ima imalo mozga je svijestan koliko je to vrijedno, i koliko smo svi srecni sto ga imamo na forumu!
Takodje bih volio da cestitam i drugim moderatorima sasacg, Markoni, Mr.Big, ljudi koje poznajem samo kroz ovaj vid komunikacije, ali koji su isto tako kao i General davali i daju sjajnu podrsku i uvijek pravovremene i tacne savjete...
Cestitao bih Vojislavu koji je tehnicki odradio sve sjajno i omogucio nam da sve ide ovako glatko i lijepo kao sto i ide (a znam da je i tu trebalo dosta truda!)...
Svaka Vam cast drugari i puno hvala, nadam se da ce te biti i dalje tako dobri kao do sada, ne trazim vise od toga jer vjerujem da nigdje niko nebi ovaj posao radio korektnije i bolje!
Pozdrav!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju