Ostalo > Offtopic
zahvala
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sempai ---zasto tuzno ?? pa to je svetla strana izvestaja
--- Kraj citata ---
..BRATE STA TU IMA SVETLO.....OSIM FINO UPAKOVNIH RECENICA KAO STRUCNOG NALAZA..DAKLE..NEUROHIRUG KOJI JE VELIKI DRUGAR SA MOJOM KUMOM MI JE OVAJ NALAZ OBAJSNIO PROSTIM RECNIKOM..DAKLE..CITIRAM.
JELTE MALDICU.....A STA BI VI SADA/POSTO JE STAVIO FOTO DA VIDI STANJE/...
.....JA MU ODGOVARMA....PA JA BIH SE BAVIO SA SPROTOM....
A ON....HMMMM...DA...PA MOZETE MALDICU...MOZETE....ALI BILIJAROM..
DALI STE VI NORMLANI..VI STE TEMIRPANA BOMBA NA NOGAMA I NAJMANJI NEZOGADN POKRET,TJ NEPRAVILAN SALAZAK SA BICIKLA MOZE DA POKRENE OSECENI DISKUS DA BUKVALNO IZLETI IZ LEZISTA I PRESECE KICMENU MOZDINU...DALJE STA BI BILO MISLIM DA NE BI TREBALO DA TI OBAJSNAJVAM.....
sempai:
svetlo je citiram...
zbog konstitucije odnosno korpulentnosti pacijenta!!! nije to lekar napisao jer se sazalio vec zato sto je verovatno malo puta video uzivo takvog coveka!!!!
eto to je svetla tacka, koja cini mi se, a i ti si spomenuo, te mozda i drzi u svemu
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sempai ---svetlo je citiram...
zbog konstitucije odnosno korpulentnosti pacijenta!!! nije to lekar napisao jer se sazalio vec zato sto je verovatno malo puta video uzivo takvog coveka!!!!
eto to je svetla tacka, koja cini mi se, a i ti si spomenuo, te mozda i drzi u svemu
--- Kraj citata ---
...AHAHHAHAHAH..A TO.....MA NE..NEGO JE SLIKA BILA TZV ZRNASTA I NISU BILI SIGRUNO DALI CE MOCI DA JE OCIATIJU ILI NE...UPOZORONE SAM NA TO CIM SAM SE SKINUO.....
NIJE TO NISTA SVETLO BRATE...JEDINO EJ TO STO JE ODSTIA POMOC U TOME STO IMAM TOLIKU MSIICNU MASU PA SVE SKUPA TO DRZI NA GOMILI..INACE..I RECENO MI JE TO DA RECIMO NORMLAN COVEK NE BI MOGAO DA IZDRSI BOLOVE DA IMA TAKVA OSTECENJE DISKUSA
MR.BIG:
A to se desilo tako sto je Pedjos hteo da krene i na devojku levo i na devojku desno u isto vreme i iscimao je kicmu :D 8) :D
P.S. Matori , malo sale nije na odmet, jel ???
Kekka:
Evo i ja da se prikljucim...
Takodje zelim da pohvalim pedjosa..
Njegovi saveti su i meni koristili, a nadam se da ce i u buduce biti tu za mene.. a i sve vas naravno.
O njegovom znanju ne treba puno pricati... i jako mi je zao sto sada i ja nisam kao i pedja 14 week out ... mislim da bi stekao neverovatno znanje iz svake oblasti vezano za BB.
Boze zdravlja, pa cemo se u najskorijem periodu spremati zajedno :wink:
Pozdrav i sve najbolje..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju