Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (6/19) > >>

Remetik:

--- Citat: natasha_bg  Jul 19, 2007, 01:36:53 posle podne ---JA SE SLAZEM SA TOBOM :D

--- Kraj citata ---

Nisam ni sumnjao!  :wink:

TTgirl:
Slusaj Milose. . .MOJE DETE bi svakako bilo MOJE DETE.Jasno? . . .A ono sto je MOJE ne moze niko da dir.To je prva stvar.Druga stvar-da je tvoje dete gay,jer bi ga tukao za dorucak,rucak i veceru da ga prevaspitas?. . .ili bi doveo nekoga na paradu da ga bije umesto tebe?ako da onda si bolestan!. . .Najlakse je tudji k. po trnju udarati i praviti se pametan normalan i ostalo gledajuci sa strane!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 01:30:04 posle podne ---Imas ljude koji su predodredjeni za nesto i oni ce postati to nesto ili nece sta god im ti propagirao! To nije zezanje...po principu oce jabuku? To su ljudi koji je.u jedni druge u guzice...a to i nije nesto sto mozes da prihvatis zbog reklame. Jel se slaze neko samnom?

--- Kraj citata ---
..

AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...

PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

Pedja_Petrovic:

--- Citat: TTgirl  Jul 19, 2007, 01:46:17 posle podne ---Slusaj Milose. . .MOJE DETE bi svakako bilo MOJE DETE.Jasno? . . .A ono sto je MOJE ne moze niko da dir.To je prva stvar.Druga stvar-da je tvoje dete gay,jer bi ga tukao za dorucak,rucak i veceru da ga prevaspitas?. . .ili bi doveo nekoga na paradu da ga bije umesto tebe?ako da onda si bolestan!. . .Najlakse je tudji k. po trnju udarati i praviti se pametan normalan i ostalo gledajuci sa strane!

--- Kraj citata ---
..

TETTIC...AKO TI SVOJE DETE ODGJAS SD BUDE PEDER..ONA JE TO TVOJ PROBLEM.

ALI NE TREBA DA BUDE I MOJ....JER JA NE ZLIM DA MOJA DECA BUDU PEDERI AKO SE TO TEBI SVIJDA..KAPISH??

Remetik:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 19, 2007, 01:46:33 posle podne ---AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

--- Kraj citata ---

Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne. Ja mislim da ni jedan klinac nece postati nasilnik, narkoman, alkoholicar...zato sto je nesto to nesto video na ulici. Tako gledam i na njih, mislim gay populaciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju