Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (7/19) > >>

TTgirl:
Da li sam ja rekla da ti treba da odgajas svoje dete da bude peder?. . .Ili da ja to treba da radim?I jednom recju?. . .

sasacg:
To je bolest i treba je leciti a ne podrzavati na sve nacine!!!

Padaju mi na pamet one stare metode u ludnicama-elektrosokovi i slicno :lol: :lol: :twisted:

milosh031:
ТТ не схваташ ти о чему ја причам...и мало смањи доживљај,а не одма дрвљем и камењем!
Ти кажеш да се бакћемо овим....добро твоје мишљење
Тиме јасно говориш да треба да пустимо да ради ко шта оће и да нас боли уво за то!
Када би то урадили десило би се оно што смо паламудили у постовима изнад...тј да би то клинци прихватали као нормалан избор (а ако ти сматраш да је то нормално е онда не знам шта би ти рекао) и онда би све било у жешћем курцу!

Па јел треба да постанемо држава која подржава педере и такво опредељење!
Једноставно сад треба покатази на ком нивоу нам је свест!

sasacg:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 01:51:52 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 19, 2007, 01:46:33 posle podne ---AMAN COVECE......PA NEKA SE JEBU DO MILE VOLJE KOD SEBE U STANOVIMA...ALI ZASTO DA TO RADE JAVNO I DA IM SE TO DOZVOLI..NE MISLIM KONRKETNO DA KARANJE U GUZU..ILI NJU.....NEGO JBT...
PA STA CE DETE OD 10 GODINA DA PITA SVOJU MAMU ILI TATU KADA VIDI DVA DEBILA KAKO SE ZVALAVE NA ULICI.....PA EJBIGA BRATE

--- Kraj citata ---

Brate, ja ih niti gotivim niti branim niti odobravam to sto rade. Ja jos uvek nemam decu, ali razumem tvoju brigu. E sad, tvoje dete na ulici vidja gomilu ruznih stvari...narkomane, alkoholicare...tuce, ubistva...i jos gomilu toga...nikome nije srago sto deca to vidjaju, ali jednostavno takve stvari su neizbezne

--- Kraj citata ---

Narkomani,alkoholicari,ubice ne paradiraju ulicama!!!

Remetik:

--- Citat: sasacg  Jul 19, 2007, 01:54:35 posle podne ---Narkomani,alkoholicari,ubice ne paradiraju ulicama!!!

--- Kraj citata ---
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju