Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (8/19) > >>

milosh031:

--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 01:58:02 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Jul 19, 2007, 01:54:35 posle podne ---Narkomani,alkoholicari,ubice ne paradiraju ulicama!!!

--- Kraj citata ---
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

--- Kraj citata ---

Бата поента је да нико не помиње и не промовише алкохолизам,наркоманију као нешто нормално за разлику што ови педеризам промовишу на тај начин!

TTgirl:
JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .

sasacg:

--- Citat: milosh031  Jul 19, 2007, 01:59:23 posle podne ---
--- Citat: RemetiK  Jul 19, 2007, 01:58:02 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Jul 19, 2007, 01:54:35 posle podne ---Narkomani,alkoholicari,ubice ne paradiraju ulicama!!!

--- Kraj citata ---
Da nemaju poseban dan za paradu, ali ih ima svuda i rade to svaki dan...a pederi hoce samo taj jedan dan u godini da bude njihov!   :lol:

--- Kraj citata ---

Бата поента је да нико не помиње и не промовише алкохолизам,наркоманију као нешто нормално!

--- Kraj citata ---

Tacno tako!!!
Remo,pogledaj koliko serija,filmova i TV emisija imas gde se promovise i podrzava homoseksualizam!!!Ako je nesto lose i bolesno,treba ga zabraniti ili bar ispravljati(kao sto se alkoholicari i narkomani lece,a ubice leze kaznu po zatvorima) a ne podrzavati i pospesivati tu bolest!!!

Remetik:
Nista onda sekire u ruke i u NS!

Sala. Ne znam, mene u principu zabole za njih. Onaj ko vidi da ima interes ili da je ugrozen, treba da brani to.
Ima ih gomila, gay svadba Eltona Jona je imala vecu minutazu na SKY-u od svadbe princa Carlsa...mislim da ce to vremenom biti prihvaceno i ovde  sta god mi radili.

TTgirl:
I satare,motorne testere i ostalo;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju