Ostalo > Offtopic

Pride day

<< < (9/19) > >>

milosh031:
ТТ да си прочитала шта сам горе написао вероватно тај пост не би ни написала....
Ево да поновим!

Батинама их не можемо променити да не буду педери....ал можемо их дозвати памети да то НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ да се ради јавно!И ове државнике што то подржавају и њих би тиме дозвали памети да то мора да се забрани!

Ако им 2001 није ставила до знања шта народ мисли о томе онда се они опасно зајебавају и изазивају исти тај народ!

sasacg:

--- Citat: TTgirl  Jul 19, 2007, 02:02:16 posle podne ---JA NISAM REKLA DA JE TO NORMALNO.Ali sam rekla da motkom neces mnogo toga resiti,zar ne?. . .To je ko da krenes da tuces sve narkose u drzavi,pa ce onda prestati da se drogiraju?na TO sam se bazirala.NE na paradu,zabole me za paradu.Ako svoju decu vaspitas da ne budu pederi onda oni to nece dozivljavati kao normalno!Isto kao sto nece biti narkosi ako ih vaspitas tako da to ne budu.Ali da to vidjaju-to ne mozes spreciti,ili ga onda stavi pod stakleno zvono i nema problema nikakvih. . .

--- Kraj citata ---

TT,ne shvatas...Batinanje je samo posledica podrske odrzavanju tih bolesnih parada...Poenta price je da ne treba podrzavati nesto sto je bolesno,tj. gay parade,vec voditi kampanju za zaustavljanje te bolesti na isti ili jos izrazeniji nacin nego narkomaniji ili alkoholizam!!!

Nico:
pederi, pedofili, trsaci zivotinja, sve je to isto sranje samo drugo pakovanje....a da se ove psihicke bolestine ne bi sirile pederima treba zakonski spreciti bilo kakvo javno okupljanje...i obezbediti sredstva za njihovu rehabilitaciju od jezivog zivota.

milosh031:

--- Citat: Nico  Jul 19, 2007, 02:22:05 posle podne ---pederi, pedofili, trsaci zivotinja, sve je to isto sranje samo drugo pakovanje....a da se ove psihicke bolestine ne bi sirile pederima treba zakonski spreciti bilo kakvo javno okupljanje...i obezbediti sredstva za njihovu rehabilitaciju od jezivog zivota.

--- Kraj citata ---

Управо то!Крако и јасно!

Nico:
http://www.youtube.com/watch?v=8MTQm0jEfDw
Beograd 2001

obratite paznju na 2 starie gospdje kako su pametno zakljucile sta se i zasto desilo (na cetvrtom minutu)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju