kada malo bolje razmislim, uopšte nema nekog muškarca sa ovih prostora koga bih mogla smatrati sex simbolom, a može se desiti i da mi trenutno niko od takvih ne pada na pamet.
pa neznam sta znaci sex simbol tj meni kao muskarocu je to tesko i reci jer i ovi sto si ih stavila ovde su vise nego smorovi,ali eto..tebi se recimo oni svidjaju i sta ja znam kolikom broju zena jos....
stvar je ukusa jbg...licnog sam misljenja da bi se i sve zene a i svi muskarci razocarali u svoje sex simobole kada bi ih lico upoznali jel su to sve uglavm debilicnine sa kokosijim mozgom...znaci..govrim uopsteno..i samo su obicni prozivod jebene masinerije zavne hoolywoood...
o ovome se moze odista raspravljati na siroko i dugacko i svako ima svoj stav...i misljenja sam da je ova i ovakve teme glupe jer kada bi svako stavio nekoga za oga smatra da je sex simobl tj njegovu sliku,onda bi sever pukao jer svako ima drugacije razmisljanje...
i jos za kraj....sex simobolm se smatra SLIKA a ne licnost..na zalost je to tako..
ja licno smatram da bi neko mogao biti sex simobl da mora da bude kompeltna licnost a ne slika..tj da mora takav tj sex simobl da bude i u stvarnosti a ne degenerik kakvim su obicno ti i takvi.
kod nas neznam sta da kazem,ali recimo nikolu koju je niz filmova prikazao kao nekom macho tipa i sta znam,tj uvek je dobijao takve i slicne uloge,mogao bi da se smtra sex simoblom,ali imao sam prliku da ga upoznam licno i mogu samo da kazem da nema nikakvih dodirnih tacaka sa likovma koje je glumio...na zalost...
ali eto..neki u njemu gledau sex simobl zarad uloge u mi nismo andjeli filmu,a kao sto rekoh,da bi bio sex simobl onda bi trebalo recimo da bude takav i privatno a to je daleko od toga..
kazem.ovo ej samo moje misljenje i nista vise i smatram da svarati sebi idole i sex simoble je debilno...
to bi bilo kao kada bi ja rekao da je pamela ili dina ili neznam koja riba iz usa SEX SIMOBL samo zato sto je neki penthouse ili playbo rekao da to jesu..a po meni su obicne tjurke i nista vise....za mene je severina bliza sex simoblu
,radi svojih glumacikih ostvarnja
.....ili jenna recimo
...sta znam...i tako to..