Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

kako raditi cucanj, jedan od nacina

<< < (3/4) > >>

Milan J:
Ajde neka bude pocetna tezina 390, kako sam isao na mom zadnjem svetskom prvenstvu

100 x 2

200 x 1

300 x 1 (bandaze, kais)

360 x 1 (odelo, bandaze, kais)

Mada, u takvim situacijama sam vec pregrejan zbog treme.

Polomac:
Blagodarim!

kicafaca:
imam par pitanjca:
- Gde da nadjem badazere one sto motam oko kolena, a da nisu bolnicarski? Ja stavljam te bolnicarske pa umesto da izgledam kao vezbac izgledam kao da sam, ne daj Boze slomio obe noge   ;) ;D
- Drugo:  Onaj lik na slici sto na ledima drzi onih 10 tona  ;D   jel on to sve namerava da vrati na onaj nazovi stubic ispred njega  :o :o :o :o :o :o
- Trece:  Onaj lik sto seda na stolicu sa izbacenom buljom: ja sam radio jedno vreme takav cucanj jer sam video da victor martinez radi na taj nacin, i mogu vam reci da mi uopste nije prijalo, cak na protiv (pravilno sam radio, verujte mi)

Vladar:

--- Citat: kicafaca  Avgust 30, 2008, 01:36:09 posle podne ---imam par pitanjca:
- Gde da nadjem badazere one sto motam oko kolena, a da nisu bolnicarski?

--- Kraj citata ---

Evo pogledaj na ovom linku...

http://www.goodlift.cz/nabidka.asp?lan=en

Ja sam uzeo "Red Devil knee wraps" - za moje potrebe i vise nego dobre, ima i varijanti za naprednije liftere.

--- Citat: kicafaca  Avgust 30, 2008, 01:36:09 posle podne ---- Drugo:  Onaj lik na slici sto na ledima drzi onih 10 tona  ;D   jel on to sve namerava da vrati na onaj nazovi stubic ispred njega  :o :o :o :o :o :o
- Trece:  Onaj lik sto seda na stolicu sa izbacenom buljom: ja sam radio jedno vreme takav cucanj jer sam video da victor martinez radi na taj nacin, i mogu vam reci da mi uopste nije prijalo, cak na protiv (pravilno sam radio, verujte mi)

--- Kraj citata ---

Bah..... PL nije za djevojcice, ako hoces da se bavis PL moraces da se naviknes da te boli vrlo cesto.

To sto si ti vidio sa boxom (Box squat) je izmedju ostalog odlicna vjezba da naucis pravilno da radis cucanj, i vjezba nije samo za powerliftere, vec za svakoga ko zeli da radi cucanj kako treba.

kicafaca:
Ne volim da me boli bilo sta osim misica, jer sta imam od toga kad sjebem ledja ili prsljen pri vratu. Nisam video ni jednog pl-ra da radi cucanj sa izbacenom buljom u nazad, to mi je nekako vise varijacija cucnja koju bi koristili bilderi da manje pogode recimo kvadriceps a vise bulju i gornje delove butine (bar meni to pogadja u toj varijanti, ali kad stavim malo vise kila i kad ledja vise nisu u stanju da trpe toliki teret a da budu u savrsenom kifla polozaju, pocinje da se prenosi opterecenje na prsljenove kod vrata i lumbalni deo ledja, a sumnjam da je to dobro za bilo sta)
Hvala za onaj sajt sa opremom, matori. a gde se oni nalaze, u ns? Mada ne mogu da verujem da su jbni bandazeri 1600 dinosaurusa!!! Pa cena proizvodnje toga je mozda 5 dinara ako je i toliko.
Ali opet sam video onu sliku i ne mogu da verujem da lik namerava onu kilazu da vrati na onaj stubic!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju