General Bodybuilding Discussion > Članci

NAJČEŠĆI SIMPTOMI I OBOLJENJA

<< < (12/12)

Nico:
vadio sam krv, radio EKG, i ultrazvuk i stigli su mi nalazi.
1.Sto se krvi tice svaka tacka je na mestu, ali svaka, osim Uree, koja mi je 2x veca od gornjeg normalnog praga.
doktor mi je preporucio da obavezno smanjim unos proteina, koji je oko 300g dnevno na tezinu od 92 kg. Meni se ta ideja bas i ne dopada ali bih ipak hteo da pitam da li se izlazem nekom riziku, oboljenju ili sta vec?
2.Sto se tice EKG, imam blok desne grane srcanog misica (?) (izvinjavam se unapred ako sam se pogresno izrazio, nemam nalaz kod sebe pa nisam siguran da se tako zove, ali nadam se da znate na sta mislim)
pa bih zamolio nekoga da mi kaze da li bih mogao da imam nekih poteskoca vezanih za vezbanje u teretani itd...
3.ultrazvuk mi je pokazao da imam iskrivljenu zucnu kesu, sto je kako sam shvatio ne tako velik problem.

Sve sto mi je rekao doktor je da se ne naprezem i da smanjim unos proteina, a meni ni jedna od te 2 stavke ne odgovaraju, pa me zanima da li stvarno imam razloga za brigu ili....

zaboravio sam da napomenem jos jednu vaznu stvar, imam poviseni krvni pritisak 140/90 i naravno i za ovo sam dobio savet da smanjim fizicku aktivnost (teretanu) i proteine. :(
sav sam nesto felerican a tek mi je 21god... :( :(

Pedja_Petrovic:
ZATO STO SI MU REKAO DA UNOSIS TOLIKO GRAMA PROTEINA I DA SE BAVIS SA OVIM SPROTOM.

TO MU JE BILA ODSKOCNA DAKSA DA NADJE IZGOVR ..

TRAZI DRUGO MISLJENJE I NEMOJ RECI DA SE BAVIS SA VOIM I STA JEDES.

VIDETI CES STA CE DA TI KAZU.

IDI MOLIM TE PA JAVI

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju