Ostalo > Offtopic
Sta vi mislite o ovom momku?
sasacg:
Ne mogu da verujem, :lol: kakav car,kakve slike :lol: traba mu odati priznanje za hrabrost da uopste izadje na scenu :D
Pedja_Petrovic:
gde si ti sale????
sasacg:
--- Citat: pedjos ---gde si ti sale????
--- Kraj citata ---
Nisam bio u BG nedelju dana,morao sam hitno u CG,a nisam bio u mogucnosti da se prikacim na net.Evo sinoc sam kasno doputovao i komirao se istog trena(ne trenbolona nego trenutka :lol:).Eve me sad ponovo i cepamo punom parom dalje u nove pobede :D
Kekka:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Binais ---hehe pa mora negdje da se pocne. ja mu se divim jer je imao hrabrosti da ucestvuje! Posto je junior to je pravo vrijeme da dobije iskustvo i nacu da drzi dijetu i sve te stvari. Zato postoje takmicenja za pocetnike da i cak i oni koju su na pocetku karijere imali sansu da stani na bini!
--- Kraj citata ---
..da/..ali nemozes da stknes iskutvo na taj ancin sto ce drugi da ti se smeju...a treba da se smeju je r ne trab da se dozvli da se izlazi na ovaov nacin..ovo je sramota sto momka neko odmah nije upozorio i rekao mu da bolje da stkene iskustvo iz publike.....
--- Kraj citata ---
Apsolutno se slazem sa pedjom!
Kekka:
--- Citat: marko ---Kao prvo to takmicenje Kup Beograda i nije takmicenje ,vec jedana lakrdija ....tako da ne treba ni komentarisati takmicare....Najtuznije je sto je sve vise takvih takmicenja...svako moze da bira pravila,sudije...uzas...
--- Kraj citata ---
Ja bash mislim da treba da ima vishe takmicenja jer to koristi popularizaciji ovog sporta. Naravno ti i pedja necete ucestvovati na svim takmicenjima, jer necete to fizicki moci da ispratite, ali treba da se takmice i neki koji su slabijeg izgleda od vaseg, ali ovaj decko je preterao...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju